HO CHI MINH CITY

Tidligere kendt som Saigon er dette en by fuld af berusende kontraster og et tempo der med længder udkonkurrerer hovedstaden Hanoi.

I Ho Chi Minh City kan besøgende opleve en ægte asiatisk metropol der udvikler sig med lysets hast, og samtidig opleve indbegrebet af Vietnamesisk kultur med markeder, atmosfærefyldte templer og livligt street food.

Streetfood i Ho Chi Minh City

Som det gælder for enhver destination i Vietnam er en af hovedattraktionerne gastronomien. Et rigt varieret udbud af muligheder er tilgængeligt på ethvert niveau, fra beskedne steder til første klasses restauranter. En gastronomitur rundt i Ho Chi Minh City er den bedste måde at få et indblik i street food kulturen, med klassiske retter som hu tiu nudler, nem (forårsruller) and banh xeo (sprøde pandekager fyldt med grøntsager, rejer, svinekød og bønnespirer).

Oplev Ho Chi Minh City

Dagture i Ho Chi Minh City byder på lokale markeder, baggårds kaffebarer og historiske pagoder, og afslører byens mindre kendte steder, mens et solnedgangsbesøg på en af byens hippe skybarer på toppen af skyskraberne, der former byens konstant udviklende skyline, leverer det ultimative perspektiv på Saigons enorme skala.

Top attraktionerne i Ho Chi Minh City inkluderer et besøg i den nyromanske Notre Dame Katedral, den spektakulære Jade Emperor Pagoda og reflektioner om grusomhederne i Vietnamkrigen på Krigsmindemuseet (War Remnants Museum).

Som gæst på en af vore ture i Ho Chi Minh City får du et glimt af livet i den fængende by og du bliver introduceret til top attraktionerne i Ho Chi Minh City.