Hoteller

Destination: Ho Chi Minh City

Park Hyatt Saigon

Leder du efter et lækkert 5-stjernet hotel i det centrale Saigon vil Park Hyatt være et rigtig godt valg

5/5

Størrelse: 245 værelser

Det moderne indrettet hotel byder på alt hvad man kan forvente fra et 5-stjernet hotel, herunder spa, trænings lokale, swimmingpool, flere spisesteder og formidabel service.

Hotellets udendørs pool ligger inde i hotellets have afskåret fra byens larm og travlhed, her kan man slappe af efter en aktiv dag med oplevelser i byen. I deres spa afdeling kan man gennem moderne og traditionelle spa behandlinger komme helt ned i tempo og slappe af.

Værelser

Hotellets værelser er indrettet i den efterhånden klassiske koloni stil der præger mange luksus hoteller i Vietnam. Deres almindelige værelser tilbydes i 3 kategorier; city view, park view og deluxe, deluxe værelset har udsigt til parken og egen balkon. Alle 3 kategorier tilbydes både med king bed og twin bed.

Hotellet har 23 suiter inddelt i 5 forskellige kategorier; Park Suite, Lam Son Suite, Park Deluxe Suite, Park Excecutive Suite og endelig deres 190 m2 store Presidential Suite. Suiterne variere fra 70 – 190 m2 hvor alle er store rummelige og med massere af lys på værelset. Park Deluxe suiten har tilmed en stor balkon med udsigt over parken og den flotte pool.   

Gastronomi

Hotellets signatur restaurant er ”Square One”, et fusionskøkken af det franske og vietnamesiske køkken. Restauranten er flot indrettet med et åbent køkken princip, restauranten tilbyder desuden mulighed for at sidde i forskellige lokaler, et med direkte udsyn til køkkenet hvor man rigtigt kan se arbejdsgange eller et med udsyn til vinkælderen og følge arbejdsgangen for restaurantens sommelier.

 Deres anden restaurant ”Opera” er en italiensk inspireret restaurant med terrasse og afslappet stemning. Baren der tilhører restauranten er en vidunderlig bar hvor man kan få en drink eller en let ret. Hotellet byder også på 2 ”pastry” butikker hvor man kan købe lækre kager, brød og chokolade.

”2 Lam Son” er hotellets primære bar, denne bar er en meget fashionabel bar og en del af det eksklusive nattemiljø i Saigon. Her serveres der kvalitets drinks og vine i verdensklasse imens dj’en skaber stemningen.

Oplevelser

Oplev Ho Chi Minh Citys rige kultur og historie.

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person