Hoteller

Destination: Ho Chi Minh City

The Reverie Saigon

Dette er den ultimative 5-stjernede oplevelse i Saigon, det moderne hotel med det vilde design er unikt ikke bare i Vietnam men på verdensplan

5/5

Størrelse: 286 værelser

Det italiensk inspirerede ekletiske design gør at dette hotel er noget af det mest unikke man kan finde. Det tog 7 år at bygge hotellet, men det var ventetiden værd, hotellet ligger midt i distrikt 1 og ønsker man en oplevelse udover det sædvanlige er dette et must try. Hotellets swimmingpool er et kunststykke i sig selv med dens 120 m2 og farver ulig nogen anden swimmingpool

Da dette ikke er noget normalt hotel, har hotellet selvfølgelig også en 24 meter lang udendørs pool med 2 jacuzzier lavet i italiensk mosaik stil hvor man hver aften efter klokken 6 kan opleve et undervands lysshow. Spaafdelingen og fitness området er i alt 1200 m2 fordelt på 2 etager og er ligesom alt andet ved dette hotel en vidunderlig oplevelse for både krop og sjæl.

Værelser

Hotellet tilbyder hele 19 forskellige værelses typer herunder 2 etages suiter, forskellige suiter designet af forskellige kendte italienske designere. Hotellet har også mere almindelige værelser, men selv disse er ekstravagante, lavet i lækkert design. Værelserne starter fra 43 m2 og går helt op til 313 m2 i deres ”Reverie Suite” som er deres ultimative suite.

Alle værelser har store panoramavinduer udover floden og byen, indrettet med de lækreste senge, designer møbler og lækre moderne badeværelser med bruser og badekar. Det italienske ekstravagante design er en gennemgående trend på alle deres værelser med marmor belagte vægge og kunst. Hvis man er til det ekstravagante og søger en unik hotel oplevelse er dette hotel bestemt ikke et dårligt valg.

Gastronomi

Hotellet går selvfølgelig ikke ned på gastronomien hvor der ligesom resten af hotellet ikke er superlativer nok til at beskrive deres 5 forskellige spisesteder.

”Da Vittorio Saigon” er kendt som det et af de bedste hvis ikke det bedste italienske spisested i Vietnam, og det er ikke uden grund. ”Da Vittorio” tilhører Vittorio brandet, et familie ejet brand skabt af Vittorio Cerea og hans kone for 50 år siden, i dag køres det videre af sønnerne og deres datter. Brandet har restauranter i hele verden og har 8 restauranter på verdensplan med Michelin stjerner, så selvom det er et brand med flere restauranter går de ikke på kompromis med kvalitet, desuden er hver restaurant unik. Maden der serveres er italiensk fine dining i verdensklasse, lavet med moderne teknikker, lokale råvarer og enkelte importerede råvarer som trøffel er dette en madoplevelse udover det sædvanlige.

”Café Cardinal” en åben og lys café med store gulv til loft vinduer, italiensk marmor, kunst og designer møbler. Caféen er også stedet hvor du spiser din morgenmad, men dette er ikke blot en klassisk morgenmads buffet. Buffeten tilbyder alt hvad man kan forestille sig af retter fra både ind og udland, alverdens juice samt kaffe og the i verdensklasse. Når morgenmaden er forbi gør restauranten klar til frokost hvor de opererer med a-la-carte serveringer, her kan man blandt andet få sort torsk med chorizo eller wok stegt hummer med sort peber. Til aften forvandles restauranten til en fransk fine dining oplevelse hvor man kan opleve alt det bedste fra det franske køkken og et imponerende udvalg af importerede franske oste.

Hotellet har selvfølgelig ikke kun vestlige restauranter af top kvalitet ”The Royal Pavilion” kendt som noget en af de fineste kinesiske restauranter i Vietnam. Restauranten er indrettet sig præcis som man kan forestille sig de fineste kinesiske restauranter i verden vil være indrettet, vægge med guldbeklædte installationer, traditionelle designer træstole, kinesisk kunst og de klassiske dele venlige runde borde som er så populære i den kinesiske kultur.     

Oplevelser

Oplev Ho Chi Minh Citys rige kultur og historie.

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person