Hoteller

Destination: Ho Chi Minh City

Hotel Des Arts Saigon

Hotel Des Arts er 5 stjernet luksus med et fransk twist når det er bedst, hotellet er en del af Accor hotels familien

5/5

Størrelse: 168 værelser

Hotellet bærer præg af den franske koloni stil og er elegant indrettet med smukke møbler, store vinduer der giver dejlige lyse lokaler og en elegant indretning. Hotellet er indrettet så det nærmest er kunst i sig selv, med store billeder, lysekroner, kunstværker og en gennemført arkitektur

På toppen af hotellet finder man deres vidunderlige udendørs rooftop infinity swimmingpool, herfra kan man nyde udsigten over byen og en dejlig solnedgang.

Værelser

Værelserne på Hotel Des Arts skriger fransk kolonistil og er indrettet med flotte møbler, luksuriøse badeværelser med fransk stil og fantastisk udsigt over byen. Hotellet har 7 forskellige værelses typer hvoraf 1 er en suite, værelserne varierer i størrelse fra 30 til 60m2. Værelserne er meget artistiske og deres suite er specielt meget eksklusiv med bland andet et badekar lige ud til et stort vindue hvorfra man kan kigge over byen.

Gastronomi

Hotel Des Arts Saigon har 2 restauranter, 1 café og 1 bar.

Hotellets café ”Café des beaux-arts” er et hyggeligt sted der vækker minder tilbage til de gamle franske tider, her kan man nyde en kop kaffe, cocktails, lette måltider imens man nyder den lette lounge musik fra det smukke klassiske klaver.

Hotellets ene restaurant ”Saigon Kitchen Restaurant” tilbyder det bedste fra både det vestlige og det vietnamesiske køkken. Restauranten er hyggeligt indrettet med inspiration fra de vietnamesiske street food markeder, imens man spiser kan man opleve hvordan kokkene arbejder i deres åbne køkken.

Hotellets anden restaurant ”Social Club Restaurant” er placeret på 23 etage og har derfor en fuldstændig fantastisk udsigt over byen. Køkkenet tilbyder sæson bestemte retter baseret på det vestlige køkken. Restaurantens design giver tanker tilbage til gamle dage hvor de polstrede møbler og den smukke bar fandtes på de fineste steder.

Oplevelser

Oplev Ho Chi Minh Citys rige kultur og historie.

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person