SAPA

Bjergrigt område med farverige etniske minoriteter og fantastisk udsigt over risterrasser, der klamrer sig til bjergskråninger og dykker ind i smalle kløfter

Den tidligere franske bjergstation Sapa ligger højt i bjergene i det Nordvestlige Vietnam på kanten af den majestætiske Hoang Lien National Park. Det er bjergfolkenes territorie, hvor de etniske minoriteter skaber et rigt og farvefyldt tæppe af kultur og traditioner.

OPLEVELSER OMKRING TOPAS LODGES, SAPA
Fælles for Topas Riverside Lodge og Topas Ecolodge er, at luksus og afslapning kan kombineres med aktiviteter som cykling og vandring i den vidunderlige nordvietnamesiske natur, hvor man kan opleve de lokale minoriteter ledsaget af en af vores engelsktalende guider.

Minoriteterne i Sapa

Vietnam er hjem for 54 forskellige etniske minoriteter. Sapa er hjemsted for flere af disse, og når du besøger Sapa, vil du møde dem på nærmeste hold på dine vandreture.

Hver minoritet har sit eget sprog, traditionel klædedragt og traditioner. De lever i forskellige højder afhængig af hvornår deres forfædre i første omgang kom til landet. Med de senest ankomne højest oppe.

Vandring og cykling i Sapa

Når du starter dine vandre eller cykelture i Sapa fra Topas Ecolodge eller Topas Riverside Lodge er du allerede midt i oplevelserne. Her er du langt fra Sapa by, hvor andre turister starter deres ture.

Når du vandrer i Sapa går du mellem maleriske rismarker og på stier, som du deler med vandbøfler. Med vandreskoene på kommer du tættere på befolkningen i regionen og besøger lokale boliger hvor du kan få et indblik i det daglige liv og arbejdet hos de mindretal, der har dyrket området og boet her i generationer.

Vandring omkring Topas Ecolodge
Der er uendelige muligheder for smukke vandreture for alle aldre og niveauer ved Topas Ecolodge. Turene kan vare fra et par timer til en hel dag. Lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige tur, den lokale natur er for alle der vil ud og vandre.

Vejret i Sapa

Sapa ligger højt i bjergene i Nordvietnam. Her vil du nyde fire forskellige årstider. Området er også hjemsted for Indokinas højeste punkt Fan Si Pan i Hoang Lien Nationalpark.

Om vinteren kan du opleve snefald, og om sommeren når temperaturen op omkring 30 grader celcius.

Den bedste tid på året at besøge Sapa er i marts-april med temperaturer omkring 20-25 grader eller september i høstsæsonen.

Få mere information om vejret i Sapa på vores side vejret i Vietnam.

Topas Ecolodge

18 km væk fra Sapa ligger Topas Ecolodge på sin egen bakketop med udsigt til de høje bjergtoppe i Hoang Lien Nationalpark. Risterrasser inde på lodgens område dyrkes fortsat af Red Dao landmænd, hvis landsbyer ligger i nærheden. En opvarmet saltvands infinity pool med panoramaudsigt over bjergene tilføjer noget helt særligt til fortryllelsen af denne lodge.

Topas Riverside Lodge

Så langt ind i dalen som du kan gå, ligger Nam Cang, en lille skjult landsby, der er hjemsted for den unikke Nam Cang Riverside Lodge. Drevet i partnerskab med en lokal familie, tilbydes komfortabel indkvartering i et klassisk Sapa homestay på bredden af en flod. Floden er ideel til en afkølende dukkert efter en vandretur i området.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud