Nyhedsbrevsbetingelser

Vietnam by Topas betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du nedenstående vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra:

Vietnam by Topas
Bakkelyvej 2
8680 Ry

Din tilmelding til vores nyhedsbrev er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid framelde dig igen ved at klikke på det ”Afmeld”-link, der er i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, eller hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på vietnambytopas@topas.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Indhold og frekvens

Nyhedsbrevet udsendes 1-3 gange om måneden og indeholder:
  • Rejseinspiration
  • Tips & tricks
  • Information om nye rejser
  • Information om rejseforedrag og andre arrangementer
  • Nyheder der er relevante for dig som Topas-kunde

Brug af personoplysninger

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du dit navn og din mailadresse. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart med henblik på behandling af data til andet brug.

Vietnam by Topas er dataansvarlig for behandling af dine data. Vi deler ikke dine oplysninger med uvedkommende. Vi bruger dog vores databehandler, Mailchimp, til udsendelse af nyhedsbreve, som dermed har adgang til oplysningerne.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares indtil, du framelder dig nyhedsbrevet. Ved afmeldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Da vi bruger Mailchimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger til et andet land uden for EU/EØS.

Mailchimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, der er en aftale mellem EU og USA, som fastsætter et stærkt sæt af databeskyttelsesregler og sikkerhedsforanstaltninger, og det danner derfor overførselsgrundlaget for overførsel af dine personoplysninger til Mailchimp

Læs mere her www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de persondata, du har oplyst til Vietnam by Topas. Du har ret til indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Herudover kan du kræve, at vi sletter, blokerer eller berigtiger oplysningerne, jfr. persondataforordningens artikler 16, 17, 18 og 21.

Hvis du ønsker indsigt i eller mulighed for at korrigere dine persondata, eller hvis du ønsker at tilbagekalde et afgivet samtykke, kan du kontakte os på mail vietnambytopas@topas.dk.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.