Destinationer > Topas Lodges, Sapa

Topas Ecolodge - Sapa - National Geographic Unique Lodges - Pool - faded 2

Topas Lodges, Sapa

I Sapa-dalen i det nordlige Vietnam finder man de to Topas Lodges, som med tiden er blevet en destination i sig selv. Området er kendt for sin smukke natur, flotte rismarker, etniske minoriteter og store bjerge – heriblandt Mount Fansipan, som er det højeste bjerg i Vietnam.

18 km udenfor Sapa ligger Topas Ecolodge, placeret på en bjergtop og med udsigt udover Sapa-dalen ligger 49 lækre bungalows – alle med en vidunderlig udsigt. Foruden lækre bungalows har hotellet to saltvandspools, en poolbar, en lounge, to restauranter og et personale der altid står til rådighed.

1 times kørsel fra Topas Ecolodge ligger Topas Riverside Lodge, som med 14 hyggelige værelser tilbyder en unik mulighed for at overnatte på lækre moderne værelser midt i en traditionel lille landsby, dybt inde i dalen. Her vil du kunne opleve de lokales hverdag, møde og snakke med de lokale, vandre i den vilde jungle og bade i floden, som løber lige forbi Topas Riverside Lodge.

Fælles for Topas Riverside Lodge og Topas Ecolodge er, at luksus og afslapning kan kombineres med aktiviteter som cykling og vandring i den vidunderlige nordvietnamesiske natur, hvor man kan opleve de lokale minoriteter ledsaget af en af vores engelsktalende guider.

Oplevelser

Vandring

Cykling

Hoteller

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Oplev området omkring Sapa på disse rejser

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person