Destinationer > Topas Lodges, Sapa

Topas Ecolodge - Sapa - National Geographic Unique Lodges - Pool - faded 2

Topas Lodges, Sapa

I Sapa-dalen i det nordlige Vietnam finder man de to Topas Lodges, som med tiden er blevet en destination i sig selv. Området er kendt for sin smukke natur, flotte rismarker, etniske minoriteter og store bjerge – heriblandt Mount Fansipan, som er det højeste bjerg i Vietnam.

18 km udenfor Sapa ligger Topas Ecolodge, placeret på en bjergtop og med udsigt udover Sapa-dalen ligger 49 lækre bungalows – alle med en vidunderlig udsigt. Foruden lækre bungalows har hotellet to saltvandspools, en poolbar, en lounge, to restauranter og et personale der altid står til rådighed.

1 times kørsel fra Topas Ecolodge ligger Topas Riverside Lodge, som med 14 hyggelige værelser tilbyder en unik mulighed for at overnatte på lækre moderne værelser midt i en traditionel lille landsby, dybt inde i dalen. Her vil du kunne opleve de lokales hverdag, møde og snakke med de lokale, vandre i den vilde jungle og bade i floden, som løber lige forbi Topas Riverside Lodge.

Fælles for Topas Riverside Lodge og Topas Ecolodge er, at luksus og afslapning kan kombineres med aktiviteter som cykling og vandring i den vidunderlige nordvietnamesiske natur, hvor man kan opleve de lokale minoriteter ledsaget af en af vores engelsktalende guider.

Oplevelser

Vandring

Cykling

Hoteller

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud