Hoteller

Destination: Ho Chi Minh City

The Myst Dong Khoi

The Myst Dong Khoi er et lækkert og moderne 5-stjernet hotel, indrettet i moderne vietnamesisk stil, med spændene innovativ arkitektur.

5/5

Størrelse: 123 værelser

Hotellet tilbyder de faciliteter et 5-stjernet hotel skal og mere til. Deres smukke rooftop pool er ikonisk og er et fantastisk sted at slappe af både i dagtimerne men især efter mørket falder på hvor man kan nyde storbyens lys fra hotellets tagterrasse.

På tagterrassen er der desuden mulighed for at nyde en drink eller en let vietnamesisk snack, imens afslapningen er i fokus. Hotellet har også et fitness lokale og en fremragende spa afdeling.

Værelser

Værelserne på The Myst Dong Khoi er hyggeligt indrettet i en moderne vietnamesisk arkitektur, værelserne går fra 40 – 70m2 i størrelse. 

Alle værelser har dobbeltsenge, aircondition, udsigt til floden eller byen og er til 2 personer. Nogle værelser har balkon hvor andre har store lyse vinduer der giver lys til de hyggeligt indrettede værelser.

Gastronomi

Hotellet byder på 3 restauranter og 1 bar, alle i topklasse og tilbyder samme niveau som resten af hotellet.

Deres bar ”Rooty” er meget unikt indrettet og giver fornemmelsen af at være i en hule eller kælder selvom man med få skridt kan gå ud til tagterrassen og nyde udsigten over byen. Baren tilbyder drinks i verdensklasse og en meget unik atmosfære.

Restauranten ”The Nest” er fantastisk indrettet og giver følelsen af at sidde i et privat vietnamesisk hjem. Restauranten er åben hele dagen og tilbyder det bedste fra det vietnamesiske og europæiske køkken hele dagen.

Oplevelser

Oplev Ho Chi Minh Citys rige kultur og historie.

Læs mere her.

Pakkerejser til Hoi An

Fremgår hotellet ikke i turbeskrivelsen? Intet problem! 
Skriv til os, og så skræddersyr vi din rejse helt efter dine ønsker. 

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person