Destinationer > Nha Trang

Nha Trang

Hvis du ønsker et par dage med sol, palmer, sandstrand og dybblåt hav, så er Nha Trang stedet for dig

Nha Trang-bugten er en af de største og mest berømte bugter i Vietnam. 

Denne smukke bugt er kendt for sit turkisfarvede hav og de fantastiske koralrev, der ligger i området. Den er også kendt som et populært turistmål, som tilbyder en række spændende aktiviteter og seværdigheder.

En af de største attraktioner i Nha Trang-bugten er dykning og snorkling. Med det klare vand og de forskellige koralrev, er dette et paradis for dykkere og snorklere. Der er flere dykkersteder i området, herunder Mun Island, som er et af de bedste steder at se koralrev og tropiske fisk.

En anden populær attraktion i Nha Trang-bugten er Vinpearl Land. Dette er en stor forlystelsespark, der ligger på en ø i bugten. Parken har en række spændende aktiviteter, herunder en kabelbane, et akvarium og et vandland.


Nha Trang-bugten har nogle smukke strande, som er perfekte til afslapning og solbadning.

Vi forsøger at finde steder lidt udenfor Nha Trang, da byen er blevet meget ”turistet” øerne omkring er dog stadig fantastiske.

Alt i alt er Nha Trang-bugten en smuk destination, der tilbyder noget for alle. Med sit krystalklare vand, smukke koralrev og en række spændende aktiviteter og seværdigheder, er dette et must-see, når du besøger Vietnam, hvis du ønsker nogle dage med strand og vand.

Hoteller i Nha Trang

Nha Trang er beliggende på østkysten i den midterste region af Vietnam, og byen er primært kendt for dens lange strandpromenade.

Nha Trang er også et af de bedste steder til både snorkling og dykning, koraller, grotter og et rigt dyreliv skaber de perfekte rammer til et par dage ved vandet. Nha Trang er et populært turistmål med mange turistattraktioner, heldigvis har byen dog en størrelse med omkring 300.000 indbyggere så man stadig kan opleve den vietnamesiske kultur og lokallivet.

Historie og kultur

Nha Trang har en rig historie og er ikke kun sol og strand, under Vietnamkrigen var Nha Trang et populært sted for de amerikanske soldater til lidt afslapning inden de tog retur til fronten og kæmpede. Gamle franske palæer blev brugt af de amerikanske soldater som overnatningssteder i byen. Foruden byens relevans i Vietnamkrigen var det også her Champa riget lå tilbage imellem det 2-15 århundrede.

En vigtig ting der er værd at vide er at flere store hoteller er blevet bygget grundet den store efterspørgsel fra turister. Dog findes der unikke perler i udkanten af byen og øerne beliggende omkring, der er også flere spændene lokale bydele hvor man kan få et indblik i de lokales hverdag væk fra alt turismen på stranden.

Foruden strand og drinks findes flere kulturelle seværdigheder som Nha Trang Katedralen en stor katedral bygget i 1933 i gotisk stil med rigtig mange fine detaljer, katedralen anses som at være et af de flotteste byggerier i byen.

Nha Trang City
Cham-tårnene

Cham-tårnene

Den største attraktion i Nha Trang udover stranden er dog cham-tårnene der stammer tilbage fra Champa riget som var et meget internationalt folk der handlede med blandt andet Indien. Det var primært de hinduistiske guder der blev dyrket tilbage i Champa rigets tid og Cham-tårnene er også viet til hinduistiske guder.

Maden i Nha Trang

Madkulturen er ligesom i resten af Vietnam fantastisk. Langs kysten finder man en bred variation af seafood og Nha Trang er ingen undtagelse. Der findes en masse forskellige seafood restauranter hvor både priser og niveau kan variere meget. Fiskeri er den anden største indtægtskilde for byen og en stor del af indbyggerne arbejder med fiskeri, hvilket også betyder man kan udforske de mange ikoniske blå fiske både.

Hoteller er der nok af i Nha Trang: Lige fra de helt billige op til nogle af de mest luksuriøse hoteller i Vietnam, kontakt os for mere information og lad os hjælpe dig med at sammensætte den perfekte tur til Vietnam med eller uden Nha Trang.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Øde eller
luksuriøs

STRANDFERIE