Rejseforslag > Det bedste af Sydvietnam

IVSV

Denne aktive rejser tager dig med rundt i det sydlige Vietnam.

Oplev Mekong-deltaet fra cykel og båd, kom på vandring i junglen i Nam Cat Tien Nationalpark, og på cykel fra bjergene til stranden.

Rejsen byder på et indblik i Vietnamesernes fortid og nutid. Cu Chi tunnellerne leverer indtryk fra en dyster periode med krig, Mekong Deltaet er kendt som Vietnams spisekammer og bjergene og junglen viser hvor fantastisk og varieret natur Vietnam har.

Bemærk: Alle skræddersyede rejser med ”Vietnam by Topas” er inkl. transfer til/fra lufthavn og v. afvikling af dagsture.

Oftest afholdes aktiviteter med egen privat guide.

Vi tilbyder endvidere 24/7 support fra vores kontor i Hanoi, Vietnam under hele rejsen.

Forslag til rejseprogram

Dag 1: Afrejse

Afrejse fra Danmark
Vores rejser er baseret på afrejse fra Københavns Lufthavn, men er du interesseret i afrejse fra andre lufthavne kan vi selvfølgelig også være behjælpelige.

Dag 2: Ho Chi Minh City

Med sine godt 10 mio. indbyggere er Saigon Vietnams travleste handelsby, og vi glæder os over at blive introduceret til dens mylder og trafikale kaos. Husk at opleve byens kendte katedral ”Notre Dame”, det franske postkontor og reminiscenser fra den franske kolonitid genkendes hurtigt i gadebilledet.

Oplevelser inkluderet

Ankomst til
Ho Chi Minh City
Når du lander i Tan Son Nhat lufthavn i Ho Cho Minh City (tidl. Saigon), byder vores chauffør dig velkommen og kører dig til dit hotel inde i byen. Resten af dagen kan du gå på opdagelse på egen hånd i den livlige Ho Chi Minh City, eller slappe af efter rejsen.

Hotel inkluderet

Sky Gem
Ben Thanh Hotel
★ ★ ★
Central placering. Indrettet i vietnamesisk stil og tilbyder de basale ting til en god oplevelse i Saigon. Tilbyder desuden fitnesscenter og 24 timers reception.

Dag 3: Ho Chi Minh City

Et besøg i Cu Chi tunnelerne er et tilbageblik på Vietnams nære fortid. Du kommer med ned under jordens overflade, og kan på egen krop mærke hvordan det var at bevæge sig rundt i, og leve i, tunnellerne under Vietnamkrigen.

Sidst på eftermiddagen vil vores tur guide møde dig på hotellet og efterfølgende tage dig med rundt i Ho Chi Minh City bag på en Vespa.

Oplevelser inkluderet

Cu Chi tunneller
& byvandring
Oplev de vietnamesiske rismarker på køreturen fra Ho Chi Minh til de historiske Cu Chi tunneller og hele historien om krigen, inden turen går tilbage til Ho Chi Minh og afsluttes med en byvandring ...

Saigon by Night - Vespa Tour
Oplev storbyens aftenliv til en kulinarisk oplevelse, der samtidig giver et godt indtryk af byens travle liv på brede boulevarder og smalle stræder.

Hotel inkluderet

Sky Gem
Ben Thanh Hotel
★ ★ ★
Central placering. Indrettet i vietnamesisk stil og tilbyder de basale ting til en god oplevelse i Saigon. Tilbyder desuden fitnesscenter og 24 timers reception.

Dag 4 - 5: Mekong Delta

Vi forlader den hektiske storby og begive os ud i det naturskønne Mekong Delta.

I Mekong Delta tager vi på en cykeltur. Du cykler ad stille småveje, forbi andegårde, gennem rismarker, sivskove og utallige små landsbyer. Undervejs besøger vi forskellige arbejdende værksteder, cafer og boder.

Oplevelser inkluderet

Vietnams forrådskammer, Livet på vandet & Kokosnødder
Turen går til Vietnams frugtbare risskål: Mekong-deltaet. Dette frodige land med palmer og store floder er hjemsted for ...

Hotel inkluderet

Coco Riverside Lodge
★ ★ ★
Coco Riverside Lodge ligger i hjertet af Mekong Delta – et stykke fra de traditionelle turistruter. Her har du muligheden for at opleve det autentiske Mekong Delta.

Dag 6 - 7: Nam Cat Tien Nationalpark

Nam Cat Tien Nationalpark er et paradis for elskere af natur og udendørs aktiviteter. Parken dækker et af de største områder af tropisk regnskov i Vietnam og er hjemsted for mange sjældne planter og dyr, herunder asiatiske elefanter, solbjørne, gaur og en række mindre pattedyr.

Oplevelser inkluderet

Vandring ved Crocodile Lake
På denne heldagsvandretur gennem den vilde jungle går du på stier forbi små vandløb, bakkede partier og vulkanske klipper. Fra vores hytter vil den lokale guide føre dig gennem Nationalparken til Crocodile Lake.
MANGLER

Hotel inkluderet

HytteOvernatning i hytte.Dag 8: Dalat

Det er tid til at tage afsked med junglen og fortsætte rejsen til den berømte højlandsby Dalat. Området her omkring område giver landets fineste te, kaffe og blomster.

På køreturen mod Dalat vil du hurtigt lægge mærke til ændringerne i landskabet, da du flytter dig fra det flade lavland til de skovklædte bjerge. Beliggende i 1500 meters højde, var Dalat engang den bjergby franskmændende tog til for undslippe storbyerne og nyde den friske luft.

Oplevelser inkluderet

Op i bjergene
Det er tid til at fortsætte rejsen til den berømte højlandsby Dalat. Området giver landets fineste te, kaffe og blomster. På køreturen mod Dalat vil du hurtigt lægge mærke til ændringerne i landskabet, da du flytter dig fra det flade lavland til de skovklædte bjerge. Efter ankomst og indtjek på hotellet kan du vandre en rolig tur i byen og nyde den friske bjergluft.

Hotel inkluderet

Du Parc Hotel Dalat
★ ★ ★ ★
Når I bor på Du Parc Hotel Dalat, bor I i centrum på første parket til at opleve Vietnamesisk kultur og mangfoldighed.


Dag 9: Ninc Chu

Vi cykler ad rolige landeveje mellem grønsagsterrasser, skovområder, kaffeplantager og meget mere. Frokost spises i en lille landsby inden der venter mere end 20 km hvor det går nedad bakke. Turen går gennem Ngoan Muc passet, som er kendt for at være et af de smukkeste i Vietnam.

Den spektakulære udsigt over bjergene er perfekt til billeder, så stop cyklen en gang i mellem og nyd omgivelserne.

Oplevelser inkluderet

Cykling fra Dalat til Ninc Chu
På cyklen går turen ad rolige landeveje mellem grønsagsterrasser, skovområder, kaffeplantager og meget mere. Cykelstrækningen er ca. 65 km i alt, men der vil være følgebil med hele vejen, så du kan på ethvert tidspunkt vælge at stoppe cykelturen hvor du føler for det.

Hotel inkluderet

TTC Resort Premium
★ ★ ★ ★
Med strandens fine gule sand lige uden for døren er TTC Resort Premium Ninh Thuan det perfekte sted at slappe under en aktiv ferie.

Dag 10: Mui Ne

Frokosten indtager du undervejs på en lokal restaurant. Efterfølgende bølger cykelturen videre, først gennem hvide sandklitter – kendt som Vietnams Sahara – og senere gennem røde sandklitter. Igen i dag er følgebilen med hele vejen, så du vælger selv om du cykler op til 70 km, eller du hellere vil have et lift.

Oplevelser inkluderet

Cykling fra Ninc Chu til Mui Ne
Forude venter strandene, men først byder programmet på en flot cykeltur på kystveje gennem fiskerlandsbyer. Igen i dag er følgebilen med hele vejen, så du vælger selv om du cykler op til 70 km, eller du hellere vil have et lift.

Hotel inkluderet

Pandanus Resort
★ ★ ★ ★
Pandanus Resort har de rigtige rammer til at slappe af på en aktiv ferie. Du kan bade i både pool og havet, som er nærmeste nabo til resortet. Haven er fyldt med farverige blomster, som du kan nyde når du roligt går rundt på området.

Dag 11: Mui Ne

Mui Ne er en tropisk strand med vidunderligt varmt vejr, så her er ideelt til svømning og afslapning

Oplevelser inkluderet

På stranden
ved Mui Ne
Mui Ne er en tropisk strand med vidunderligt varmt vejr, så her er ideelt til svømning og afslapning. Du disponerer selv over dagen, så du kan slappe eller kaste dig ud i at prøve dykning, windsurfing eller andre aktiviteter som de lokale udbyder.

Hotel inkluderet

Pandanus Resort
★ ★ ★ ★
Pandanus Resort har de rigtige rammer til at slappe af på en aktiv ferie. Du kan bade i både pool og havet, som er nærmeste nabo til resortet. Haven er fyldt med farverige blomster, som du kan nyde når du roligt går rundt på området.

Dag 12: Mui Ne - Ho Chi Minh - Hjemrejse

Oplevelse

Til Ho Chi Minh City og videre mod Danmark


I dag er sidste mulighed for en dukkert i havet inden du køres til lufthavnen ved Ho Chi Minh City - en køretur på ca. 4,5 time.Dag 13: Hjemkomst

Hjemkomst Danmark
Vespa Tour Saigon - Independence Palace

Det bedste af Sydvietnam

13 dage fra 23.000 DKK /person

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer ikke

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud