Destinationer > Halong-bugten

HALONG BAY

Halong Bay er et af Vietnams mest populære turistmål og er kendt for sin naturskønhed og kulturelle betydning.

Beliggende i det nordlige Vietnam, tæt på grænsen til Kina, er Halong Bay; berømt for sine imponerende kalkstensklipper, der står højt over det krystalklare vand.

Ifølge de lokale fortællinger blev bugten skabt af drager, der drønede ned i havet og skabte øerne og klipperne. En af de bedste måder at opleve Halong-bugten på er at tage en bådtur og beundre det naturskønne landskab. Vi tilbyder forskellige typer bådture både med 1 og 2 overnatninger og forskellige både alt efter dine ønsker.

Halong Bay er også kendt for sine mange grotter og huler, hvoraf mange kan udforskes på vores bådture. De mest kendte huler inkluderer Sung Sot-hulen, som betyder “Overraskelseshulen”, og Trinh Nu-hulen, som er opkaldt efter en lokal legende.

En af Halong Bay’s mest fantastiske aktiviteter er at sejle i kajak mellem kalkstensklipperne, der tårner sig op fra det blå vand.

Bugten er også kendt for sin gastronomi og er berømt for sine friske skaldyr og fisk, som serveres på vores ture. På mange af bådene vil der desuden være mulighed for at prøve kræfter med vietnamesisk mad på et madlavningskursus.

Bemærk at vi på alle vores ture sejler til Lan Ha-bugten, der er ligeså smuk og unik som Halong-bugten, men meget mindre turistet. Lan Ha-bugten tilbyder alt hvad Halong Bay tilbyder, men er ikke fyldt med såkaldte “party boats” – så man her kan føle sig mere alene i den unikke natur.

Oplevelser i og omkring Halong-bugten

Bådture med overnatning

Kajak

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Besøg Halong Bay på disse rejser

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 17.000 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 21.500 DKK /person