Få rabat når du rejser med Topas

Når du rejser med Topas kan du få rabat i Friluftsland og Løberen, samt på dine vaccinationer.

Topas har mange gode samarbejdspartnere. Det gør bl.a. at du kan få rabat på køb af udstyr forud for din rejse til Vietnam. Du kan også få rabat på dine vaccinationer. Læs mere om de forskellige muligheder på denne side.

Løberen

Hvis du gerne vil i gang med træning forud for din rejse til Vietnam kan specialbutikken Løberen hjælpe dig med det korrekte udstyr og kyndig vejledning. Har du købt din rejse hos Topas får du 15% på køb af udstyr og beklædning hos Løberen indtil din afrejsedato. Dog gives der ikke rabat på i forvejen nedsatte varer samt elektronik, energi og løbevogne.

Du logger ind på min rejse og finder din faktura, som du fremviser ved kassen i butikken. Løberen kan besøges i Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Esbjerg, Vejle, Aarhus og Aalborg.

Løberen - udstyr til aktive rejsende

Friluftsland

For at få størst mulig udbytte af en aktiv ferie i Vietnam, er godt og velafprøvet udstyr en væsentlig del af rejsen. Skal du vandre i bjergene er solidt fodtøj vigtigt. Til udflugter, både til fods og på cykel, anbefaler vi en dagtursrygsæk.

Som rejsende hos Topas kan du gå i Friluftsland og få den rigtige vejledning ift. hvilket udstyr der er hensigtsmæssigt for dig og samtidig få rabat på købet.

Ved køb af en rejse hos Topas får du 10% på køb af udstyr og beklædning hos Friluftsland indtil din afrejsedato. Bemærk venligst at der ikke gives rabat på i forvejen nedsatte varer.

Du logger ind på min rejse og finder din rabatkupon, som du fremviser ved kassen i butikken. Friluftsland kan besøges i København, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg.

Rabatten gælder også i The North Face Store i Fields samt i Fjällräven Brand Store i København

Friluftsland - vandreudstyr til aktive rejsende

Vaccination

Topas har indgået aftale med 2 vaccinationsklinikker. Der gives 10% rabat ved fremvisning af din booking bekræftelse fra Topas, som du modtager ved booking af en rejse.
Henvendelse skal ske til:

Sjælland:
Udlandsvaccinationen
Statens Serum Institut, Ørestads Boulevard 5, 2300 København S., Tlf. 70 22 07 02

Jylland:
Medicinsk Speciallægeklinik v/ overlæge Torben Seefeldt
Ringgade Centret, Jens Baggesens Vej 90B, 8200 Aarhus N, Tlf. 86 75 29 09

Rabat på vaccination når du rejser med Topas