FAMILIEFERIE I VIETNAM

Få en eventyrlig og mindeværdig oplevelse ved at rejse flere generationer sammen på en familieferie i Vietnam

Rejs til Vietnam 2 eller 3 generationer sammen og del unikke og eventyrlige oplevelser med dem du holder af.

Topas har sendt grupper til Vietnam i mere end 20 år, og vores mere end 150 lokale ansatte i Vietnam kender landet og kan udpege de bedste steder at rejse hen for børn, voksne og bedsteforældre.

Oplevelser for hele for hele familien

Vietnam er en ideel destination, når man rejser med børn. Klimaet er varmt, de lokale er imødekommende og venlige, og I kan lave en god kombination af højdepunkter der tiltaler både børn og voksne.

Sørg for at tilføje lidt ekstra tid her og der, for at sikre, at alle i familien kan fordøje de mange indtryk i deres eget tempo.

I kan få lidt inspiration til børnevenlige oplevelser i vores lille guide til dig der rejser med børn i Vietnam.

I har sikkert alle nogle ønsker til hvad I gerne vil se på jeres fælles rejse til Vietnam. Få hjælp af vores rejsekonsulenter til at sammensætte det bedste mix af velkendte highlights, aktiviteter og lokale oplevelser.

Har I brug for mere inspiration? Så start evt. med at læse mere om vores familieferie rejsepakke, hvor vi har sammensat et 14 dages programforslag. Se programmet her.

Kom godt igang med rejseplanlægningen

Når I rejser som gruppe vil en god planlægning forud for rejsen sikre en bedre oplevelse for alle på turen.

Lav en plan

Find frem til fælles ønsker og book derefter de store ting hjemmefra. Selv om Vietnam er et nemt land at rejse i på egen hånd, går der nemt meget tid til spilde hvis man ikke har styr på logistik og aktiviteter når man rejser som gruppe.

Mindre og korterevarende aktiviteter udbydes ofte af mange lokale aktører og har stor kapacitet, mens andre hurtigt bliver udsolgt. Hvis I har styr på hvad I gerne vil opleve, så book det hjemmefra og slip for bekymringen omkring manglende pladser og muligheder.

Sæt tid af til det hele

Lav god plads i programmet undervejs på jeres rundrejse i Vietnam. Og vælg nogle hoteller ud hvor I har gode faciliteter til at slappe af og lade oplevelserne synke ind.

Vi kan hjælpe med et godt valg af overnatning og transport, så I har mest mulig tid til det der tæller: oplevelser sammen.

Turists riding rickshaws in Ho Chi Minh city

Rejs i jeres egen gruppe

Uanset om I er 3 eller 30 personer der vil rejse til Vietnam sammen har vi erfaringen til at håndtere jeres gruppe.
Med mere end 45 års erfaring i at sende grupper på rejser over hele verden, og vores egne lodges, logistik og kontorer i Vietnam, kan vi hos Topas levere et arrangement der passer til jeres familie.

Rejseprogrammet laver vi så det passer præcis til jer. Nogle oplevelser kan alle i familien være med på, mens I på andre dage måske vil dele jer, så nogle er på udflugt mens andre slapper af.

I kan finde inspiration i vores færdige pakkerejser, eller ringe ind så vi sammen kan drøfte mulighederne for jeres familie.

 

Ring til os på: 8689 3622

Vietnamesisk mad

Frisk frugt, friskbrygget Bia Hoi (øl) og friske forårsruller! Det vietnamesiske køkken har noget for enhver smag.

Måltiderne er ofte en social begivenhed i Vietnam. Mange mindre retter serveres midt på bordet og man sidder så og nipper med egne spisepinde og kan på den måde tage lige det man har mest lyst til.

Listen over vietnamesiske retter man skal prøve er lang, og alle finder deres egne favoritter.

Når I rejser med Topas i Vietnam sørger vores lokale guider for at I får lov at prøve et bredt udvalg af ægte lokal mad. Og I Hanoi lægger vi ofte besøg med aftensmad hos en lokal familie ind i programmet.

Topas Ecolodge breakfast at a sunny day
Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Tips & tricks
Rejse i Vietnam med børn


Vietnam er et godt sted at rejse med børn. Vietnamesernes gæstfrihed og landets varme klima giver rigtig gode forhold til at rejse med børn.
topas ecolodge view from pool

Unikke ophold og overnatning

Leg i swimmingpoolen, afslapning i skyggen eller en drink mens du nyder udsigten, kravene til ophold og overnatning er forskelligartede når I rejser flere generationer sammen.

Når vi designer rejser for familier blander vi jeres ønsker og behov med vores lokale viden for at skabe det bedste mix af homestays, hoteller med pool og unikke lodges.

Vietnam tilbyder alle niveauer af komfort og pris når det kommer til overnatning, så vi kan altid finde det der passer til jer.

Hvornår er det bedst at rejse i Vietnam?

Vejret i Vietnam varierer både gennem året og fordi landet strækker sig over 1600 km fra nord til syd. I nord er der 4 sæsoner, som i Danmark, mens der længere mod syd ikke er sæsoner, men skelnes mellem regntid og tør sæson.

Temperaturmæssigt skal I forvente noget højere temperaturer end i Danmark, så når I vælger både aktiviteter og indkvartering er det godt at tage det med i betragtning.

Topas Ecolodge - Sapa - National Geographic Unique Lodges - Pool - faded 2

Informationsmøde for større grupper

Når I rejser 8 eller flere sammen på en rejse med Vietnam by Topas tilbyder vi at komme ud til jer og holde en informationsaften. Så har I mulighed for at stille spørgsmål i fælles forum, og blive klogere på hvad der venter jer i Vietnam.