TOPAS LODGES

Tag til Sapa i Nord Vietnam for at udforske den bjergrige region og bo på Topas Ecolodge eller Topas Riverside Lodge

Sapa er et stort turistmål i Nord Vietnam og et naturligt udgangspunkt for at opdage det unikke bjergrige område – Hoang Lien Son bjergkæden. Regionen er også hjemsted for fem forskellige bjergstammer, hver med sine egne forskellige sprog-, kjole- og kulturværdier.

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen, vi har som det eneste danske rejsebureau, egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening

Topas Ecolodge

18 km uden for Sapa ligger Topas Ecolodge på sin egen bakketop med udsigt over dybe dale og høje bjergtoppe. Omgivet af risterrasser dyrket af Red Dao landmænd, hvis landsbyer ligger i nærheden. En opvarmet saltvands infinity pool med panoramaudsigt over bjergene tilføjer til den fortryllende oplevelse på denne lodge der er anerkendt af National Geographic som Unique Lodges of the World

Besøg hjemmesiden for Topas Ecolodge

Topas Riverside Lodge

Et afsidesliggende paradis dybt inden i Sapa Dalen

Udforsk dette skjulte og eventyrlige område af Hoang Lien National Park og de nordlige bjerge i Vietnam.
Her, langt væk fra masseturismen, vil du opleve uendelige rismarker, møde venlige, farverigt klædte etniske minoriteter og bo i en rustik lodge tæt på junglen på bredden af en naturskøn flod.

Besøg webstedet for Topas Riverside Lodge