Hoteller > Sapa Jade Hill Resort & Spa

Destination: Sapa

SAPA JADE HILL
RESORT & SPA

Mindre end 2 km fra Sapa, tæt nok til nemt at rejse til centrum og områdets turistattraktioner – men langt nok væk til at bevare roen, privatlivet og friskheden af et førsteklasses feriested.

4/5

76 værelser/hytter

Indlejret i den rolige Samu-skov har alle villaer og bungalower udsigt over bjergene og Muong Hoa-dalen – 10 smukke terrassemarker i verdensklasse. Over 90% af feriestedets personale er lokale indbyggere, hvilket vil give gæsterne en fantastisk ferie med mindeværdige oplevelser.

Udforsk uberørte landsbyer, oplev traditionelt håndværk med etniske minoriteter, og nyd udsøgte retter lavet af friske lokale ingredienser af talentfulde kokke. Sådanne unikke oplevelser af det ægte Sapa er kun tilgængelige på vores boutiqueferiested – Sapa Jade Hill Resort & Spa.

Bungalows

Jade Hill’s bungalows på 40 m2 har alle eget badeværelse med badekar i træ, 1 dobbelt- eller 2 enkeltsenge, og balkon med spektakulær udsigt over bjergene.

Gastronomi

Luksuriøs Noj-restaurant med design inspireret af de hævede tage hos de lokale etniske grupper, kombineret med et håndlavet belysningssystem lavet af håndvævet hamp-broderet stof fra H’Mong- og Dao-folkene, hvilket giver restaurantens rum en unikt farvepræg.

Nest-slottets for- og baghaveområder er velegnede til de tågede og milde aftener i Sapa, hvor man kan nyde romantiske middage eller nippe en varm kop te. 

Faciliteter

Resortet har luksoriøst spa og sauna, opvarmet pool, træningscenter, konferencelokale, samt et dedikeret legeområde til børn.

Alt sammen med faktastisk udsigt over dalen i Sapa.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Oplev området omkring Sapa på disse rejser

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person