Oplevelser > Vandring > Junglevandring omkring Nam Cang

Destination: Topas Lodges, Sapa

Junglevandring
omkring Nam Cang

Vandreturen starter v. Topas Riverside Lodge, hvorfra vi vandrer igennem landsbyen Nam Cang. Lidt udenfor byen bliver vi belønnet med udsigter over risterrasser, kassava- og kanelmarker.

Vi vandrer op ad stien på bakken bag byen, fra stien er der en smuk udsigt over de dybe dale i området. Snart vandrer vi på en junglesti med frodig bevoksning af træer, bambus og urter. Flere planter bruges af Red Dao folket, til deres medicin og urtebehandlinger.

Efter noget tid passeres et mindre vandløb og vandfald. Her er der mulighed for at svømme i den naturlige pool eller bare køle ned ved at dyppe fødderne i vandet. Over en hængebro fosser endnu et køligt vandfald ned fra bjergene – det perfekte sted at hvile og nyde naturens skønhed. 

Afslappet og afkølet vandrer vi tilbage til Topas Riverside Lodge. Ved lodgen serveres en lækker BBQ frokost fremtryllet af en lokal Red Dzao dame. Røget Nam Cang laks eller stør, grøntsager, tofu og oksekød med svampe vil blive serveret direkte fra grillen på en bund af friskplukkede krydderurter. Tag dig tid til at nyde BBQ-festen, før du slapper af på flodbredden foran lodgen eller nyd et særligt fodbad (fodbad mod ekstra gebyr og skal bestilles på forhånd).

Varighed: halv eller hel dags

Transport: Til fods

Sprog: Engelsk

Turen inkluderer:

  • Afhentning på Topas Riverside Lodge

  • Vandring i den Nordvietnamesiske jungle

  • Engelsktalende guide

  • Besøg af lokale på nogle ture (afhængig af længde)

  • Frokost 

  • Vand og frugt

  • Retur til Topas Riverside Lodge

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Oplev området omkring Sapa på disse rejser

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person