Hoteller > Topas Ecolodge

Destination: Topas Lodges, Sapa

TOPAS ECOLODGE

18 km uden for Sapa ligger Topas Ecolodge på sin egen bakketop med udsigt over dybe dale og høje bjergtoppe.

5/5

Størrelse: 49 bungalows

Se værelsestyper

Omgivet af risterrasser dyrket af Red Dao-landmænd, hvis landsbyer ligger i nærheden. En opvarmet saltvands-infinity pool med panoramaudsigt over bjergene tilføjer til den fortryllende oplevelse på denne lodge, der er anerkendt af National Geographic som en del af Unique Lodges of the World.

Hotellet er perfekt, uanset om du ønsker ren afslapning ved poolen, med drinks og god mad eller aktiviteter som cykling og vandring. Mange vælger selvfølgelig at kombinere de to ting så man efter en dag med aktiviteter kan nyde en drink i poolen og få en gourmet middag på en af vores to restauranter.

Gastronomi

Topas Ecolodge har to restauranter: Den klassiske restaurant i den traditionelle styltebygning, og den helt nye 360-graders BBQ-restaurant. Vores køkkenchef samarbejder med et stort hold af lokale, hvor mange er blevet oplært på lodgen og er vokset op i nærområdet. Vores køkken har udviklet sig over de sidste 20 år, hvor vi nu ikke er blege for at sige, at maden er på gourmet-niveau. 

Maden er en kombination af det vietnamesiske og skandinaviske køkken hvor de lokale produkter er essensen i retterne. Foruden de to restauranter er det også muligt at få en lille ting at spise i pool baren, i den hyggelige lounge eller få mad med som picnic.

Værelser

Hver af vores 49 stilfulde bungalows er lavet af lokal hvid granit, udhugget fra Hoang Lien-bjergene af et af Vietnams bedste stenhuggerhold fra Ninh Binh.

Inde i bungalowene finder du den vietnamesiske stil kombineret med skandinavisk æstetik. Fra den private balkon kan du nyde områdets omkringliggende skønhed, mens du nyder en morgenkop kaffe eller te.

Der er fire forskellige værelsestyper: Premium Bungalows, Suite Bungalows, Deluxe Suite Bungalows og Pool villas.

Alle bungalows har en bjergtagende udsigt udover bjerge, dale og rismarker. De forskellige typer varierer i størrelse og comfort, hvor Premium Bungalowen er på ét plan, mens poolvillaen har 4 niveauer, privat pool og butler.

Værelsestyper

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Oplev området omkring Sapa på disse rejser

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Oplevelser

I området omkring Topas Ecolodge kan du bl.a. komme på vandre- og cykelture, hvor du kommer helt tæt på Sapa-dalens betagende natur og fascinerede kultur. 

Læs mere om oplevelser omkring Topas Lodges her.