STRANDFERIE I VIETNAM

Rejs til Vietnam og få den bedste kombination af lokal kultur, historiske byer og hvide strande

Rejs til Vietnam og se utællelig mange risterrasser, besøg de farverige lokale minoriteter i bjergene, dyk ned i Vietnamesernes begivenhedsrige historie og brug tid på de mange UNESCO listede steder og byer, og afrund det hele med ferie på en af Vietnams mange hvide sandstrande.

Vi kan skræddersy din kvalitetsrejse så den passer præcis til din og dine rejsekammeraters ønsker til både aktiviteter og afslapning.

Børn der leger på stranden i Vietnam

Familieferie i Vietnam

Rejser I 2 eller 3 generationer sammen på familieferie i Vietnam, er det oplagt at tilføje nogle dage ved stranden i jeres rejse.

Vi anbefaler at lægge et par dage ind til sidst i rejsen, og i tillæg et par dage i midten hvis I rejser mere end et par uger. Ideelle strande for familier på rejse rundt i Vietnam  er strandene ved Danang og Hoi An i det centrale Vietnam eller Mui Ne og Phu Quoc i Sydvietnam.

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Hvilken strand i Vietnam er den bedste?

Vietnam har meget at byde på når det kommer til strandferie. Vi har lavet vores bud på Vietnams 8 bedste strande og øer som er et besøg værd, og samtidig givet vores anbefalinger til hvem strandene og nærområderne passer bedst til.

Føj et par dage på stranden til din rundrejse i Vietnam

Tilføj nogle ekstra dage på en strand i Vietnam og lad rejsens mange oplevelser synke ind inden du vender hjem til hverdagen.

Hvilken strand du bør besøge afhænger af hvilken tid på året du rejser rundt i Vietnam – det kan du læse lidt mere om på vores side om vejret i Vietnam.

Alle vores rejser kan skræddersys så de passer perfekt til dig, og du kan tilføje så mange dage på stranden som du ønsker. Bliv inspireret af vores mange rejser.

Phu Quoc Eco beach resort

Lad os hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til Vietnam

Med vores lange historie i Vietnam, lokale kontorer, egne lodges og logistik, samt ikke mindst vores mange lokale ansatte, har vi ideelle forudsætninger for at finde den strand der passer bedst ind i din ferie.

Vi ved hvor man skal hen hvis man ønsker at slappe af på stranden, lave vandsportsaktiviteter eller måske have en større by i nærheden. og vi ved hvilken tid på året de enkelte strande har de bedste forhold, så du altid kan finde solskin på strandferien.

Tag kontakt med os via vores “Kontakt”-side

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen: Vi har som det eneste danske rejsebureau egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening.

Tropical palms on beautiful Bai Sao beach