Fordele ved at rejse med Topas

Topas blev grundlagt i Danmark i 1973, af ægte eventyrere, der ønskede at vise en verden af spændende kulturmøder, smukke naturoplevelser erfaret gennem aktive oplevelser. Sådan er det fortsat i dag!

Et eventyr begynder

Topas var i 1980erne et af de første internationale rejseselskaber, der tilbød rejser til Vietnam efter landet blev åbnet for turisme. Hurtigt stod det klart, at Vietnam er et fantastisk rejseland. Med hjælp fra DANIDA, stiftede vi sammen med en lokal vietnamesisk familie Topas Travel Vietnam. Ejerskabet er uændret og nu repræsenteret ved anden generation.

Hvad betyder Topas historie for dig?

At have lokalt ejerskab og mere end 20 års erfaring er vigtigt i et land som Vietnam.
Vi ved hvad der rør sig, hvordan de forskellige destinationer udvikler sig og hvor man fortsat oplever spændende kulturmøder væk fra alfavej. Vi researcher selv alle rejser og har mange års relationer til de bedste leverandører, alt fra logistik og transport til lokale overnatningsmuligheder.

Ud over design af rejsen, er der også en konkret styring af alle rejser. Når du er på rejse, er der dermed et hold i både Vietnam og Danmark, der nøje følger din rejse og sikrer at du ikke er overladt til tilfældighederne. Hvis du måtte have spørgsmål eller gode råd undervejs, kan vi altid kontaktes.

Vores 150 lokale Topas-ansatte er stolte over at arbejde for et Dansk-Vietnamesisk firma, da vores brand er kendt for kvalitet i hele Vietnam. Vi arrangerer de største løbe-events i landet og vores Topas Ecolodge er respekteret for dets indsats for bæredygtighed.

Tourist walking alongside abandoned rails in Hanoi

Kvalitet

Topas sælger kvalitetsrejser, med spændende aktivt indhold og træfsikkerhed for øje. Vi sælger ikke markedets billigste rejser, da det helt enkelt ikke lader sig gøre. Som alt andet, hænger pris og kvalitet sammen. Topas i både Vietnam og Danmark er respekterede for netop dette. Vi ønsker at designe rejser, der viser dig det bedste Vietnam har at tilbyde og med aktivt indhold du ikke finder i samme liga på det danske rejsemarked.

Service

Når du rejser med Topas, har du adgang til personlig service og hjælp under hele din rejse. Fra før din rejsebestilling til du er vel tilbage i Danmark. Din rejse varetages af både Topas´ danske og vietnamesiske kontorer, hvilket sikrer dig den bedste service, når det er nødvendigt.

På en Vietnam by Topas rejse tager vi os også af din transport rundt i landet. Så du kan slappe af og vide, at vores chauffører og guider altid er klar til at hjælpe dig med det næste trin på din rejse.

Hvis du vil vide mere om vores rejser, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

The Topas Mountain express entering the remote and beautiful mountains of Sapa
Vandring i rismarker i Sapa

Garanti

Vietnam by Topas er en del af den danske virksomhed Topas Explorer Group, kendt for kvalitetsrejser i hele verden. Når du rejser med os, er du omfattet af Rejsegarantifonden.

Topas er derudover medlem af Dansk Rejsebureau Forening.

Bestil en skræddersyet rejse til Vietnam

Ordering process - step 1 - send us your request

Send os en forespørgsel

Når du begynder at kigge på rejse til Vietnam, kan du starte med at kontakte os. Inkluder så meget information som muligt, så vi bedst mulig kan skræddersy din Vietnam-rejse.

Ordering process - step 2 - we tailor the travel to your wishes

Vi kontakter dig

Vi ringer eller skriver til dig for uddybende information om dine ønsker. Gennem rådgivning og vejledning find vi det Vietnam-eventyr der passer bedst til dig.

Ordering process - step 3 - we agree

Modtag rejseforslag

Du modtager et konkret rejseoplæg med dagsprogram og pris. Sammen laver vi justeringer af rejsen inden du endeligt bekræfter.

Ordering process - step 4 - we recieve your payment

Booking og betaling

Vi booker og bekræfter din rejse. Du betaler depositum med det samme og resten af rejsen pris 60 dage før afrejse.

Ordering process - step 5 - the travel begins

Eventyret venter forude

Rejsedokumenter er tilgængelige på din personlige side ca. 10 dage før afrejse. Du kan nu pakke kufferten og sætte kurs mod Vietnam.