Coco Riverside Lodge

Dag 1: Vietnam’s forrådskammer

Turen går til Vietnams frugtbare risskål: Mekong-deltaet. Dette frodige land med palmer og store floder er hjemsted for nogle af de bedste frugtgårde, der findes i verden.

Tjek ind på Coco Riverside Lodge ved floden og slap af i omgivelserne. Mekong Delta er bemærkelsesværdigt fladt – perfekt til en cykeltur. Tag på to hjul og udforsk området for at forstå, hvordan denne del af landet brødføder en stor del af Vietnam. Udforsk andefarme på vandet, pulserende grønne rismarker og en dragefrugtplantage, hvor du kan smagen frugten direkte fra træet. Slap af og nyd landskabet med en sundowner – Mekong-deltaet er berømt for sine dramatiske solnedgange.

Når vi er retur på lodgen tilbydes et madlavningskursus og derefter en lækker middag baseret på lokale råvarer fra Mekong deltaet.

Dag 2: Livet på vandet

Vi tager på tur for at se nærmere på en af de produkter, der holder denne region i gang: kokosnødder. Se fragtbådene stablet med kokosnødder på vej til forarbejdning – intet går til spilde! Efter at kokosnødderne er afskallet, fjernes fibrene fra skallen og bruges til at lave reb og tæpper. Du kan se hele processen.

Efterfølgende vender vi tilbage til lodgen for frokost. Under et besøg ved naboens hus oplever vi hvordan familien laver popris. Prøv det selv og lær, hvordan de inkorporerer moderne metoder i traditionelle landbrugsteknikker. Senere besøges det 200 år gamle Chua Xu-tempel, som stadig tiltrækker folk fra hele lokalområdet, for at bede og tilbede. Sidst på dagen vender vi tilbage til lodgen og nyder et traditionelt musikshow før der serveres endnu en lækker middag. Middagen er baseret fortrinsvis på lokale råvarer.

Dag 3: Flere kokosnødder

Udforsk haven, fang fisk eller besøg familiens kirkegård. Lær derefter, hvorfor selv kokosnøddetræets blade er vigtige, lige fra deres brug i byggeriet til at blive anvendt i fremstillingen af lokale instrumenter.

Inkluderede måltider: 2 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x middage.
Guide/Chauffør vil afhente dig på dit hotel.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud