Om os

Topas blev grundlagt i Danmark i 1973, af eventyrere der ønskede at tage danskere med på legendariske rejser, til spændende destinationer over hele verden. Målet med de aktive rejser var, at komme helt tæt på lokale kulturer, smage deres eksotiske mad og udforske verdens storslåede natur. Dette brænder vi fortsat for.

Vietnam by Topas er hjemmehørende i Ry ved Himmelbjerget og en del af danske Topas Leasure Group. Vi sælger unikke og skræddersyede kvalitetsrejser, hvor du selv vælger både komfort og aktivitetsniveau – vi sikrer altid et højt serviceniveau.

Vi er specialister i Vietnam!

Det er vi fordi, vi som den eneste danske rejsearrangør har egne kontorer, lodges og transport i landet. Vores datterselskab er skabt med støtte fra DANIDA for mere end 20 år siden, og har i dag fortsat dansk ledelse, mere end 150 Topas-ansatte vietnamesere og et respekteret brand i hele landet.

Vores Topas Ecolodge er anerkendt af National Geographic som ”Unique lodge of the World” – som det eneste ressort i Sydøstasien. Vi samarbejder med store danske og udenlandske virksomheder, når de ved at deres arrangementer ikke må gå galt i Vietnam og vi arrangerer egne sportsbegivenheder, til fjernt beliggende destinationer, med tusindevis af deltagere. Kort sagt, det meste kan lade sig gøre, også på din rejse.

Vores ledelse og lokale medarbejdere kender Vietnam og de glæder sig til at vise dig de bedste dele af deres eget land.

Vietnam by Topas ledes i Danmark af Henrik Leth Jørgensen.

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen, vi har som det eneste danske rejsebureau, egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening