Moon Garden - Ky Son

Inkluderet i turen:
– En nat på Moon Garden homestay (delt pælehus)
– Transport fra/til Hanoi- Moon Garden Homestay
– Lokal guide til cykeltur til landsbyen Duong Lam, entre til landsbyen, madlavningskursus, håndmassage og fodbad.

Inkluderede måltider:
1 x morgenmad, 1 x frokost, 1 x middag, drikkevarer er ikke inkluderet.

Guide/chauffør vil afhente jer fra Homestay’s reception.

Program

Dag 1:

Moon Garden Homestay: Et sted til afslapning

Det nordlige Vietnams Red River Delta har været den vietnamesiske civilisations vugge i tusinder af år med gamle håndværkslandsbyer, dyrkede landskaber og smukke huse – hvoraf nogle er blevet omdannet til indbydende boutique-overnatningssteder. Moon Garden Homestay er en af disse antikke bygninger, beliggende langt ude på landet og omgivet af rismarker.
Moon Garden homestay er blot et par timers kørsel fra Hanoi’s bygrænse. På vejen derud får man mange indtryk af det typiske grønne landskab og naturen i Nordvietnam. I bydes velkommen med en velkomstdrink, som kan nydes i den flotte gårdhave, hvor den gamle og historiske atmosfære er bevaret.

Gå en tur i den tilhørende landsby Ky Son, her kan I få flere indtryk fra livet på landet.

Retur på Moon garden tilbydes I et dampbad garneret med lokale råvarer, herunder citrongræs, pomeloblade og hellig basilikum.
Vi overværer en traditionel bønnecermoni og får indsigt i buddhismen. Efter bønnecermonien tilbydes I et fodbad før sengetid krydret med ingefær, salt og lægeurter for at sikre en problemfri søvn. Overnatning på Moon Garden Homestay.

Dag 2:

Duong Lam Village og omgivelserne

Efter en nats søvn og solid morgenmad, er det tid til at hoppe på cyklen og udforske det lokale landskab. Vi passerer flere landbrug og får indsigt i, hvordan lokalbefolkningen bearbejder jorden – (bearbejdsningsmetode afhænger af årstiden). Vi cykler videre til Duong Lam, en af Sydøstasiens bedst bevarede landsbyer.

Duong Lam er berømt for at producere “Tuong”, en slags fermenteret bønnedipsauce. De lokale gærer bønnerne i enorme krukker, der opbevares på de flere hundrede år gamle gårde. Flere af disse er mere end 400 år gamle, med flotte tegltage og gamle træbjælker.

Udforsk derefter Ngo Quyens grav og Phung Hungs tempel, to af Vietnams vigtigste historiske personer, før I vender tilbage til Moon Garden Homestay til et madlavningskursus, frokost og transport tilbage til Hanoi.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person