Oplevelser > Krydstogt > Halong bay – La Pinta Cruise: Lan Ha bugten (3 dage)

Destination: Halong-bugten

Halong bay -
La Pinta Cruise: Lan Ha bugten

LaPinta Cruise er et af de bedste 5-stjernede krydstogtskibe i Halong Bay – Lan Ha Bay. Alle bor med privat balkon, så du fra første parket kan nyde den spektakulære udsigt til de tusindevis af grønne kalkstensøer.

La Pinta er perfekt til par eller familier der vil på opdagelse i de uberørte dele af den UNESCO fredede Halong Region. 

Læs mere om La Pinta Cruise her. 

Program

Dag 1:
Lan Ha-bugten: nabo til Halong-bugten

Lan Ha bugten er nabo bugt til den mere kendte, og overfyldte, Halong bugt. I Lan Ha har du samme imponerende natur, men deler pladsen med færre mennesker.  Du bliver kørt direkte ud til havet og molen, hvor en mindre båd sejler dig ud til det større skib, der skal sejle dig rundt i Lan Ha-bugten. Skibet bliver også dit hjem de næste dage, og derfor får du en god introduktion til skibet og sikkerheden ombord under velkomstdrinken.

Undervejs til Cat Ba-øen sejler du forbi masser af småøer, gennem kanaler og ud gennem Cat Ba-nationalparken. Hundredvis af smukke kalkstensklipper rejser sig op af havet, rovfuglene cirkler og fiskerbåde tøffer frem og tilbage.  Efter en liflig frokost med alt godt fra havet, fanget lige udenfor, er der landgang på Cat Ba-øen, hvor en bus kører dig Trung Trang-hulen inde i den fredede skov midt på øen. På en kort guidet vandretur i skoven bliver du introduceret til nationalparken og den tropiske natur. Derefter er der mulighed for badning og kajakroning. Tilbage på båden vil kokkene introducere dig til traditionel vietnamesisk madlavning. Måske får du lært et par nye tricks, der kan dupere hjemme i Danmark.

Middagen serveres om bord. Efter middagen kan du prøve kræfter med blækspruttefiskeri eller nyde fritiden på din kahyts private balkon.

Bemærk: På grund af sejladsforhold kan rejseplaner ændres uden forudgående varsel.

Dag 2: Kajak, svømmetur og udsigter

Du vågner i din kahyt med udsigt til de grønne kalkstensklipper, der rejser sig malerisk op fra havet. Efter morgenmaden ombord bliver du hentet af en lokal fisker, der tager dig med i sin lille træbåd på sejltur rundt i Lan Ha-bugten. En sejltur ikke kun for at nyde skønheden, men også for at lære, hvordan man her fisker med net.

Senere kan du selv padle i kajak og komme helt tæt – og i land – på de øer, hvor de store både ikke kan manøvrere. Find en dejlig strand, snup en forfriskende dukkert i vandet, få lidt sol på kroppen – eller nyd blot livet med en god bog i skyggen i dette herlige hjørne af verden. 

Frokosten napper vi undervejs, igen med alt godt fra havet inden sejlturen fortsætter rundt i Lan Ha-bugten blandt øer, fiskerbåde og strande – og mon ikke der bliver tid til nok en svømmetur? Aftensmaden serveres ombord, når vi igen er returneret til det store skib.

Dag 3: Dark & Bright-hulen

Vågn op midt i bugten, indånd den friske luft, se solopgangen på den brede horisont og beundr det betagende øhav. En kort sejltur i mindre båd tager dig til et nærliggende fiskeriområde med rigtig fine muligheder for billeder. 

Tilbage på cruiseskibet kan du nyde morgenmaden, inden turen går mod Dark & Bright-hulen. For at komme helt hen til hulen skal du sejle med bambusbåd.  Cruiseskibet serverer en lækker afskedsbrunch inden deres limousine service kører dig retur til  Hanoi.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Besøg Halong Bay på disse rejser

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Oplevelser > Krydstogt > Halong bay – La Pinta Cruise: Lan Ha bugten (3 dage)

Destination: Halong-bugten