Hoteller

Destination: Halong-bugten

La Pinta Cruises

LaPinta Cruise er et af de bedste 5-stjernede cruiseskibe i Halong Bay – Lan Ha Bay

5/5

Størrelse: 16 kahytter

Alle bor med privat balkon, så du fra første parket kan nyde den spektakulære udsigt til de tusindevis af grønne kalkstensøer.

La Pinta er perfekt til par eller familier der vil på opdagelse i de uberørte dele af den UNESCO fredede Halong Region.

Aktiviteter:

Selvom livet på et cruise i Halong bugten næsten er nok i sig selv, tilbyder La Pinta Cruise mange muligheder for aktiviteter. Du kan blandt andet komme ud og sejle i kajak mellem kalkstensklipperne, svømme i det varme vand eller opleve de vidunderlige grotter der findes i bugten.

Aktiviteter:

  • Huleudforskning
  • Kajak eller bambusbådstur
  • Svømning
  • Cykling
  • Lokal vinoplevelse
  • Te-ceremoni
  • Se vietnamesiske kulturfilm
  • Blækspruttefiskeri

Kahytter

Alle kahytterne er designet med store vinduer der gør det muligt at nyde den bjergtagende natur. Alle kahytter har egen balkon og indrettet i moderne vietnamesisk stil.

Skibet har 16 kahytter inddelt i 3 kategorier: Deluxe, Executive, og La Pinta suite, desuden kan connecting rooms tilbyde. Størrelsen på kahytterne varierer fra 34m2 til 52m2 alt efter kategori.

Gastronomi

Restauranten på La Pinta er lokaliseret på dækket og har store vinduer hele vejen rundt, så man kan nyde udsigten over bugten og de fantastiske kalkstens klipper der stiger op fra vandet. Restauranten er indrettet i moderne vietnamesisk stil, maden er traditionel vietnamesisk mad med mange lokale produkter og et stort udvalg af seafood.

På cruiset kan man være en del af madlavningsklassen hvor man kan lære mere om den vietnamesiske madkultur og forsøge sig på egen hånd med hjælp fra skibets kokke.

 

Oplevelser

Oplev Halong Bay med et bredt udvalg af krydstogter.

Læs mere her.

Besøg Halong Bay på disse rejser

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person