Oplevelser > Krydstogt > Halong bay – La Pinta Cruise: Lan Ha bugten (2 dage)

Destination: Halong-bugten

Halong bay -
La Pinta Cruise: Lan Ha bugten

LaPinta Cruise er et af de bedste 5-stjernede krydstogtskibe i Halong Bay – Lan Ha Bay. Alle bor med privat balkon, så du fra første parket kan nyde den spektakulære udsigt til de tusindevis af grønne kalkstensøer.

La Pinta er perfekt til par eller familier der vil på opdagelse i de uberørte dele af den UNESCO fredede Halong Region. 

Læs mere om La Pinta Cruise her. 

Program

Dag 1: Lan Ha-bugten - Da Chong-øen

09:00 – 09:30
Transfer fra dit hotel i Hanoi’s gamle kvarter, til Cruise Terminal – Cat Hai Town – Haiphong City.

12:00 Du bliver sejlet med tender skib fra land til vores moderskib. Du bydes velkommen ombord og der serveres en velkomstdrink, mens besætningen gennemfører en obligatorisk sikkerhedsbriefing. Du Indlogeres på egen kahyt. Skibet letter anker og sejler mod Halong Bay, turen går mod et af verdens nye syv naturvidundere.

13:15 Der serveres frokost med frisk fisk og skaldyr og andet godt.  Vi sejler nu på Lan Ha-bugten og passere Da Chong-øen. På øen findes et fyrtårn bygget af franskmændene for over 100 år siden.

15:00 Efter frokosten går vores rejse forbi øerne Con Vit og Gia Luan. Disse fantastiske kalkstensformationer rejser sig op af havet på en imponerende måde. Dette område er uberørt, da de færreste krydstogtskibe bruger ruten via Cat Ba Island – gennem Cua Van til Ba Trai Dao-området til Lan Ha Bay. Området er en selvstændig del af Halong Bay, et roligt turistparadis i Vietnam. Regionen er kendt for sine uberørte strande og spektakulære skønhed med omkring 400 fascinerende øer. Der er mulighed for at prøve kajaksejlads eller bare nyde en svømmetur. Det er en fantastisk oplevelse, at se op på kalkstensøerne fra havets overflade eller nedsænket i bugtens krystalklare vand. 17:00: Tilbage til moderskibet, hvor vi sejler til et område specielt indrettet til overnattende både.

17:30 – 18:30
Har du lyst er der mulighed for at deltage i et madlavningskursus. Kokken vil guide dig i fremstillingen af ​​nogle af Vietnam’s traditionelle retter.

Tidligt på aftenen tilbydes Happy hour i skibets bar. Valgfrit tilkøb: Massage kan tilkøbes, bestil venligst ved Cruise Manager direkte.

19:30 Middag serveres. Nyd lækker lokal mad tilberedt og serveret for dig af vores vidunderlige cateringpersonale ombord. Nyd en god aften med god mad og stemning.

20:45 – 23:00
Afslapning – evt. med en drink fra baren og helt sikkert en fantastisk udsigt.

Ombord tilbydes diverse aktiviteter: Dokumentarfilm, blækspruttefiskeri eller nyd blot stilheden på skibets tagterrasse under den store himmel fuld af stjerner.  Der overnattes ombord på båden.

Udsigt fra La Pinta-skib

Dag 2: Lan Ha-bugten - Halong - Hanoi

6:00 Morgenstund med udsigt til Halong bay’s enorme klipper. Indånd den friske morgenluft og nyd solopgangen over det betagende hav- og bjerglandskab.

6:30 Ca.10 minutters sejlads vil bringe os til et nærliggende fiskeområde. Her kaster de lokale fiskenet, for at fange fisk. Fra fiskepladsen vil der være mulighed for at tage billeder og nyde mere af bugtens fantastiske natur.

7:00 Vi sejler retur til hovedbåden.

7:15 Der serveres en let morgenbuffet.

8:00 Vi besøger ”Dark & Bright”-hulerne for at udforske de kontrastfulde forhold i de to tilstødende huler. Der vil være mulighed for at besøge hulen på 2 måder:

  • Mulighed 1: Besøg Dark & Bright hule med bambusbåd, roet af en lokal person.
  • Mulighed 2: Ro i kajak for at besøge grotten.

8:45 Vi returnerer til hovedbåden.

9:15 Tid til at pakke og checke ud.

9:45 Der serveres en afskedsbrunch i restauranten. Undervejs sejler båden stille og roligt tilbage til havnen.

11:45 Vi kommer retur til Tuan Chau Havn.

12:00 Afmønstring og afsked med besætningen.

12:15 Transfer tilbage til Hanoi.

Måltider: Morgenmad, brunch

Bemærk: På grund af sejladsforhold kan rejseplaner ændres uden forudgående varsel.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Besøg Halong Bay på disse rejser

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Oplevelser > Krydstogt > Halong bay – La Pinta Cruise: Lan Ha bugten (2 dage)

Destination: Halong-bugten