5 gode grunde til at rejse
til unikke Vietnam i 2024

Planlægger du også drømmerejsen til Asien i 2024, men er i tvivl om hvilket land det skal være, samt destinationer og attraktioner?

Mulighederne er mange, når der skal planlægges rejser, og det kan være en udfordrende affære at finde den helt rigtige rejsedestination. En god kombination af historie, kultur, mad, priser og unikke oplevelser er oftest de vigtigste elementer og det der vægter mest. Baseret på dette, er Vietnam vores bedste bud på drømmerejsen til Asien – med ubeskrivelige gode mennesker, fantastisk mad og unikke oplevelser, er en ting i hvert fald helt sikker – det er et land som har det hele.

Er du til hektiske storbyer, flotte strande, smukke naturomgivelser og historiske fænomener? Vietnam har det hele, lige fra storbyer som Hanoi og Ho Chi Minh City, til romantiske Hoi An og smukke naturoplevelser i form af nationalparker, du ikke vil gå glip af.

Gå på opdagelse i vores rejseguide til Vietnam

Nedenfor kan du finde inspiration til din næste rejse til Asien. Vi har skræddersyet de bedste grunde til at rejse til fantastiske Vietnam i 2024.

Et forrygende landskab med mennesker i verdensklasse

Til dem der har oplevet Vietnam, er de fleste nok enige om, at det er en skjult skat, hvor magien dominerer over landskabet og folket. Landet har 8 World Heritage steder, som er unikke på hver deres måde – for eksempel Ho An Ancient Street, Halong Bay, Phong Nha Ke Bang National Park og Cham Øerne. 

Udover de 8 World Heritage områder, er der utallige af andre steder, som også er fantastiske. For eksempel er Dalat, et godt bud på et landskab som skiller sig mere ud end resten af Vietnam. Her kan man naturligvis tydeligt mærke historien omkring de franske kolonister, som levede under et koldere klima i Vietnam. Denne by byder blandt andet på blomsterhaver, søer, jordbærmarker og vandfald.

Hvis du er til fordybelse og historie, er der en masse templer, som også er værd at besøge, for at få et indblik og forståelse af religionen i Vietnam. Templet Keo Pagoda i Thai Binh provinsen, er omgivet af smukke grønne omgivelser og er helt klart et besøg værd.

Sapa - minorities

Uanset om du er til de mere anerkendte og populære områder, eller vil gå på opdagelse efter de mere “ukendte” områder, så er en ting helt sikker – du bliver med sikkerhed ikke skuffet.

Gæstfriheden i Vietnam er på et helt andet niveau end hvad vi typisk er vant til i Europa. Det vietnamesiske folk er super venlige og hjælpsomme – du kan altid forvente et smil fra naboen, eller den lokale købmand. Folket har et helt særligt ry for hvordan de behandler turister, og det er helt klart noget du vil blive positivt overrasket over. Dette vil give dig muligheden for at møde nye mennesker og skabe mindeværdige oplevelser.

Topas Ecolodge og rismarker

Følelsen af at være væk fra alt

Hvis du vil mærke følelsen af at være væk fra alt, hvor du kan fordybe dig og finde ro, så er Vietnam helt sikkert det rigtige sted. For eksempel er der massere af fantastiske bjergområder, hvor du kan opleve den smukke solopgang over Sa Pa og leve blandt de venlige lokale beboere. Herudover kan du også prøve noget nyt og sand-surfe med de mange lokale børn i Mui Ne området. 

En unik og mindeværdig oplevelse er baseret på dine valg og det er kun dig selv, der sætter grænser for dine muligheder i Vietnam.

En turistgruppe besøger historisk tempel i Hanoi

Uforglemmelige rejseaktiviteter

Vietnam bliver ofte sat i forbindelse med vietnamkrigen og ødelæggelse, men den skjulte perle har en anden meget stærk og positiv historie og kultur som er værd at nævne. Der er utallige af skjulte skatte og aktiviteter som nationalparker, regnskov og historiske templer, som viser Vietnam for en helt anden side – du vil blive overvældet over de mange muligheder der er.

 

 

En fantastisk madkultur

Du har helt sikkert smagt asiatisk mad på den ene eller den anden måde – men autentisk vietnamesisk mad, er en magisk oplevelse uden lige. Forårsruller og nudler, er det primære i det asiatiske køkken, men det er meget mere end det i Vietnam, afhængig af de forskellige områder i landet.

Friske grøntsager er især en essentiel ingrediens i det vietnamesiske køkken. Herudover er fjerkræ og kød også en stor del af madkulturen af de mange lækre retter. Er du til frisk fisk, kan dette findes nær kysten og de smukke strandområder, hvor frisk fisk bliver fanget om morgenen og derefter serveret til gæster om aftenen. Generelt er det forholdsvist billigt at spise i Vietnam.

Vietnamesisk streetfood

 

 

Vi tilpasser og skræddersyr efter dine ønsker

Tag udgangspunkt i:

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Sydvietnam


Oplev Mekong Deltaet fra cykel og båd, kom på vandring i junglen i Nam Cat Tien Nationalpark, og på cykel fra bjergene til stranden.

13 dage fra 23.000 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud