DYKNING I VIETNAM

Inspiration > Dykning

Vietnam har ikke traditionelt set været den store dykkedestination, men har de senere år udviklet sig meget på denne front. I Vietnam vil den maksimale dybde typisk være omkring de 25 meter og tilbyder derfor muligheder for dykning uanset niveau.

I Vietnam finder man mange spændene dykkeområder hvor man kan udforske grotter, se koraller og udforske makro dykning. Grundet det varme klima kan man Vietnam dykke hele året rundt i forholdsvis tynde dykkerdragter på omkring 3mm.

Madonna Rock

Madonna Rock er et kendt sted for mange dykkere da det tilbyder en kombination af både bløde og hårde koraller samt fantastiske grotter der kan udforskes. Madonna Rock tilbyder dykning for alle uanset niveau og er en sand ”adventure legeplads”.  Madonna Rock er beliggende ved øen Hòn Mun der ligger tæt ved Nha Trang, som generelt er kendt for at være stedet at dykke i Vietnam.

Dykker med snorkel svømmer ved koraller

Nha Trang

Nha Trang er et af de mest kendte dykkerparadiser i Vietnam og har grundet de mange øer nogle fantastiske grotter. Det mest populære sted at dykke ved Nha Trang er Moray Beach hvor der tilbydes alle typer for dykker undervisning hvilket gør stedet er for alle uanset niveau og erfaring. Højsæsonen for dykning i Nha Trang er fra juni til slut august, fra oktober til januar er der regnsæson hvilket gør det mindre populært at dykke, ind imellem kommer der også tyfoner i den periode.

Hoi An

Hoi An er en anden populær dykker destination i Vietnam, hvor man med 40 minutters sejlads fra byen kan komme til Cham Island som er kendt som det bedste sted at dykke i Hoi An området. Ved Hoi and finder man en bred vifte af spændende og eksotiske dyr som barracudaer, klovnefisk, søhæste, dragefisk og mange flere. Noget der gør Hoi An specielt som dykker destination er deres ”Underwater Cleaning Program”, hvor der er stort fokus på at bevare biodiversiteten og beskytte undervands livet i området.

   

Phu Quoc

Hvis man ønsker et mere fredeligt område at dykke i, kan man søge mod Phu Quoc øen hvor turismen er under udvikling og derved meget uspoleret. Den bedste sæson at dykke ved Phu Quoc er fra november til januar og har derfor en anden sæson end Nha Trang og Hoi An. Så uanset hvornår man besøger Vietnam findes der områder hvor man kan dykke. I den periode hvor der er høj sæson for dykning i Nha Trang og Hoi An er der regnsæson i Phu Quoc området og gør derved at sæsonen bestemmer hvornår man skal dykke de forskellige steder. Syd øen er kendt som et af de bedste steder blandt erfarne dykkere, og er et af de få steder i verden hvor man kan opleve bambushajen.

Selvom Vietnam måske ikke er kendt som det største dykker paradis så gemmer det på mange perler hvor man kan få tilfredsstillet sine behov for at dykke. 

Dykkere og klovnefisk i Vietnam

Skal vi sammesætte din drømmerejse til Vietnam?

Øde eller luksuriøs

STRANDFERIE

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen: Vi har som det eneste danske rejsebureau egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening.