MEKONG

Den umådeligt frugtbare Mekong Delta-region er kærligt og præcist kendt som Vietnams riskurv. Fra Tibet flyder den mægtige Mekong gennem Sydøstasien, inden den endelig deponerer sine rige mineraler i Mekong Delta-regionen.

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen, vi har som det eneste danske rejsebureau, egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening

Mekong river delta

Patchworks af rismarker strækker sig i horisonten, krydset af skinnende vandveje. Supplerende farve tilføjes af templer, deres beboere klædt i lyse orange klæder, gør at dette hjørne af Vietnam føler sig tæt knyttet i mere end geografisk forstand til nabolandet Laos og Thailand.

For at få en smag af livet i det frodige delta, bør du som besøgende tage på bådtur rundt i deltaet, og opleve flydende markeder, hvor alle slags mærkelige og vidunderlige produkter handles mellem små og store fartøjer.

For yderligere opdagelse dybere ind i Mekong kan du hoppe på cyklen og roligt køre mellem rismarker, gennem søvnige landsbyer og besøge fantasifulde templer inden du går til ro på en lodge eller et homestay ude i deltaet.