TOPAS MOUNTAIN EXPRESS

Den mest komfortable måde at rejse direkte mellem Hanoi og Sapa

Sapa bør inkluderes i enhver rejse til Vietnam. For det mest komfortable transportmiddel til denne unikke region har vi vores egen limousine-minibus, Topas Mountain Express, der kører fra Hanoi til Sapa og Topas Ecolodge og tilbage.

Service og sikkerhed

Hvis du ønsker at opleve Sapa, og du vil rejse så direkte som muligt, tilbyder vores egen Topas Mountain Express markedets bedste service. Når du bor på et hotel i Hanois gamle kvarter eller i Tay Ho-området, henter vores limousine-bus dig på hotellet om morgenen. Turen til Sapas bjerge tager ca. 5,5 timer, inklusive en pause på vejen. Du kan køre direkte til Topas Ecolodge eller dit hotel i byen Sapa.

Terrænet i bjergene kan være udfordrende og undertiden vanskelige, men du kan være forvisset om at  vores chauffører kender veje og landskabet i bjergene, da de er erfarne chauffører fra Sapa-området. De ved, hvilken slags forhindringer der kan opstå på grus- og jordveje, men de ved også, hvordan de skal håndteres.

Vores busser følger internationale sikkerhedsretningslinjer, og de er kun udstyret med 8 flysæder i stedet for 16 sæder, hvilket ellers er normalt for denne type bus. Det giver dig mere plads og en meget mere behagelig transport til de storslåede bjerge. Så sæt dig ned, slap af og nyd den smukke natur på vej til eller fra Sapa.

Topas Mountain Express
TME nyt


Hvad er inkluderet i vores limousineservice?

Ud over det faktum at vores direkte transfer kan spare dig for en del transporttid, er det også praktisk, og det giver dig den bedste komfort. Busserne har gratis wifi, hvis du har brug for at opdatere dine venner eller familie derhjemme, eller bare vil tjekke de seneste nyheder. Og du behøver ikke bekymre dig om, at din telefon mister strøm, da der er 6 opladningsklare USB-porte, du kan bruge. Eller måske vil du læse et par kapitler i din feriebog, ved hjælp af det private læselys ombord.

Undervejs på turen stopper du i det vietnamesiske landskab, hvor du kan strække benene og nyde en lækker kop te, inden du fortsætter til bjergene. Der er kage og frugter til fri forplejning, og ligeledes vand og vådservietter til at sikre en komfortabel rejse.

Topas Mountain Express afgår fra Hanoi om morgenen og ankommer til Topas Ecolodge ved middagstid og Sapa by en time senere. Fra Sapa er afgangstidspunktet tidligt på eftermiddagen, hvorefter du passerer Topas Ecolodge, inden du ankommer til Hanoi om aftenen.

Topas Mountain Express til Sapa

Få en følelse af hvordan det er at køre med os til Sapa.

Besøg Sapa på din rejse i Vietnam

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud