Hoteller > Topas Riverside Lodge

Destination: Topas Lodges, Sapa

TOPAS RIVERSIDE LODGE

En times kørsel eller en halv dags vandring fra Topas Ecolodge ligger Topas Riverside Lodge, en lille lodge placeret dybt inde i Sapa-dalen i den lille landsby Nam Cang.

4/5

Størrelse: 14 værelser

I byen flyder en stor flod oppe fra bjergene ned igennem, lige ud til floden ligger Topas Riverside Lodge. På lodgen kan du tage på guidede vandreture i junglen, byvandring i den lille landsby hvor de arbejder og lever som de altid har gjort.

Der er også mulighed for at slappe af i spa afdelingen hvor der tilbydes traditionel vietnamesisk urtebad, massage eller deltage i en yoga & meditations session.

Værelser

På Topas Riverside Lodge har vi to værelsestyper: En med udsigt til junglen og en med udsigt til floden. Værelserne kan fås med både dobbelt- og enkeltsenge, og alle værelser har eget bad og toilet.

Det er desuden muligt at få sammenhængende værelser, hvis man er en familie eller vennepar, der ønsker at bo med blot en dør imellem de to soveværelser. 

Gastronomi

I restauranten kan du nyde en lækker middag, hvor det er de lokale ingredienser der sætter menuen.

Friske grøntsager og frugter skaber de perfekte ingredienser til en traditionel vietnamesisk middag. Til frokost kan du enten spise i restauranten, tage en picnic i naturen eller en BBQ-oplevelse i junglen.

Oplevelser

I området omkring Topas Riverside Lodge kan du bl.a. komme på vandre- og cykelture, hvor du kommer helt tæt på Sapa-dalens betagende natur og fascinerede kultur. 

Læs mere om oplevelser omkring Topas Lodges her. 

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

Oplev området omkring Sapa på disse rejser

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person