Hoteller

Destination: Hanoi

Sofitel Metropole Hanoi

Sofitel Metropole Hanoi er et historisk og luksuriøst hotel beliggende i hjertet af Hanois gamle kvarter.

5/5

Størrelse: 364 værelser

Hotellet er konstrueret med fire langsider, hvor der i midten er den mest fantastiske gårdhave hvor idyllen og stilheden gør du helt glemmer at du er midt i travle Hanoi. I gårdhaven kan du nyde den dejlige pool, en drink i baren eller en frokost i restauranten.

Hotellet, der oprindeligt blev bygget i 1901, er fransk kolonistil når det er bedst og har været vært for en lang række prominente gæster, herunder præsidenter og berømtheder.

Sofitel Metropole Hanoi er en sand perle i Hanois hotellandskab og er det perfekte valg for dig, der søger det bedste der er i Hanoi.

Værelser

Ligesom det brede udvalg af restauranter og barer tilbyder Sofitel Metropole også et bredt udvalg af værelser. Et af de kendte værelser på hotellet er Charlie Chaplin suiten hvor Charlie Chaplin boede på hans bryllupsrejse tilbage i 1936, den er dog renoveret siden. 

Hotellet er opdelt i den klassiske ”Metropole Wing” som tilbyder værelserne i fuldstændig klassisk fransk koloni stil og giver følelsen af man nærmest rejser tilbage i tiden med designet, selvom det hele er moderne og renoveret. 

Den anden fløj er ”Opera Wing” som tilbyder et neoklassisk design. Hele 9 forskellige værelses typer tilbydes hvor standard værelserne hedder ”luxury room” dette er ikke uden grund, der findes ingen standardværelser på Metropole. Alle værelserne tilbyder luksus i høj klasse, suiterne er selvfølgelig større og mere unikke men uanset hvor du bor på Metropole er det en oplevelse i sig selv at bo på hotellet.

Gastronomi

Le Beaulieu restauranten er hotellets fineste restaurant, her kan du nyde den franske gastronomi på et meget højt menu. Der tilbydes tasting menuer og et udvalg af vin der er meget imponerende, denne restaurant er helt bestemt et besøg værd hvis du er til fransk gourmetmad.

Ønsker du en mere afslappet restaurant oplevelse er La Terasse valget, den er inspireret af de klassiske fortovs caféer kendt fra Frankrig. Her kan du nyde klassisk brasserie mad som foie gras eller østers lige ud til Hanoi’s travle gader. 

Angelina er en af hotellets barer, baren er blandt andet kendt for deres whisky udvalg der hører til i verdensklassekategorien. 

Bambus baren er i gårdhaven ved siden af swimming poolen hvor du kan nyde en drink ved poolen, den sidste bar på hotellet er Le Club Bar som har udsigt ud til den fantastiske gårdhave.

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person