Hoteller

Destination: Hoi An

Hoi An Garden Villas

Hoi An Garden Villas er et lille hyggeligt hotel, tæt på byens centrum.

3/5

Størrelse: 10 værelser

Hoi An Garden Villas er et miniresort grundlagt af Mrs. Vo Thi Thu og hendes mand, Mr. Gioi. Resortet kombinerer luksuriøse faciliteter med en hjemlig atmosfære. Med fokus på familiær komfort giver stedet gæsterne mulighed for at interagere med værtens familie og personale.

Værelserne er designet med afslapning for øje, og uanset rejseselskab – enkeltrejsende, par, grupper eller familier – tilbyder resortet en behagelig kombination af karakter og bekvemmelighed. Med en historie, der spænder over årtier i Hoi Ans voksende turistindustri, er Hoi An Garden Villas en dedikeret destination for dem, der søger et behageligt ophold i denne charmerende by.

Hotellet er bygget i en firkant med en have og swimmingpool i midten. Denne lille oase er perfekt hvis man ønsker at slappe af efter en dag fyldt med oplevelser i Hoi An. Hotellet tilbyder desuden cykler så man kan tage på oplevelse i byen, der er cirka 10 minutters cykling til byens centrum.

Hotellet tilbyder á la carte morgenmad men der er også mulighed for at få frokost og aftensmad efter aftale med hotellets personale. Hotellet er perfekt hvis man ønsker at bo et lille hyggeligt sted centralt i Hanoi.

Værelser

Hotellet tilbyder 5 værelsestyper: standard double, superior pool view, deluxe pool view, villa garden view og family suite.

Alle værelser har aircondition, eget bad og toilet, og er indrettet i en hyggelig vietnamesisk villastil. Værelserne varierer i størrelse fra 25 – 55 m2 alt efter værelsestype.

Værelserne hos Hoi An Garden Villas byder på udsigt over poolen og er udstyret med satellit-tv. Derudover inkluderes faciliteter som et arbejdsbord, minibar og opholdsområde med te-/kaffefaciliteter.

Gæster på Hoi An Garden Villas kan henvende sig til det venlige personale for gratis cykler, så de kan nyde en 10-minutters cykeltur til byens centrum. Slap af ved infinity-poolen eller nyd solen på en liggestol.

En à la carte morgenmad serveres i hotellets restaurant. Frokost og middag er tilgængelige efter anmodning.

Moderne værelser med gratis Wi-Fi venter på dig hos Hoi An Garden Villas. Med en afslappende anlagt have og en udendørs pool ligger hotellet 2 km fra Cua Dai-stranden og Hoi An Ancient Town.

Pakkerejser til Hoi An

Fremgår Hoi An Garden Villas ikke i turbeskrivelsen? Intet problem! 
Skriv til os, og så skræddersyr vi din rejse helt efter dine ønsker. 

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.