Hoteller

Destination: Hoi An

Hoi An Central Hotel

Beliggende centralt i Hoi An finder man Hoi An Central Hotel, en 3-stjernet perle blot 100 meter fra markedet i Hoi An.

3/5

Størrelse: 20 værelser

Hoi An Central Hotel er inspireret af den tidsløse kulturelle arv og charme i Hoi Ans gamle kvarter. Som et boutique-hotel fanger det den majestætiske skønhed og unikke arkitektur i dette gamle kvarter med gule vægge, tegltag og traditionelle lanterner. Hotellet bærer sjælen fra fortiden og er kendt for den autentiske historiske oplevelse og følelsen af at være en ægte del af Hoi Ans rige fortid.

Beliggende lige i hjertet af den gamle by og med udsigt over de poetiske gader, betragtes Hoi An Central Hotel som et af de mest charmerende og prestigefyldte hoteller i området.

Hotellet tilbyder 20 rummelige og veludstyrede værelser samt en række kvalitetsservices såsom udendørs swimmingpool, elegant restaurant og morgenmadsbuffet. Med professionelt og entusiastisk personale stræber hotellet efter at give besøgende en række uforglemmelige og værdifulde oplevelser.

For dem der ønsker at nyde den gamle smag af Hoi An og den perfekte blanding af traditionel arkitektur og moderne komfort, er Hoi An Central Hotel et førsteprioritet.

Hotellet tilbyder gratis cykler, så man på egen hånd kan tage ud og udforske byen.

Værelser

Hotellet har 20 værelser fordelt på 8 forskellige kategorier som alle er moderne indrettet med nye møbler og store badeværelser.

Værelserne varierer fra standard dobbeltværelser til deres executive dobbeltværelser, de mindste værelser er 30m2 og de største 35m2.

Værelserne har enten udsigt til haven med poolen eller ud til byen. Nogle værelser har egen balkon eller terasse.  

Gastronomi

Hotellet tilbyder morgenmadsbuffet, samt en pool bar hvor man kan købe en drink og slappe af ved poolen.

Pakkerejser til Hoi An

Fremgår hotellet ikke i turbeskrivelsen? Intet problem! 
Skriv til os, og så skræddersyr vi din rejse helt efter dine ønsker. 

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.