Hoteller

Destination: Hoi An

Emerald Hoi An
Riverside Resort

Emerald Hoi An Riverside Resort er et hyggeligt hotel, hvor man får rigtig meget for pengene.

3/5

Størrelse: 52 værelser

Emerald Hoi An Riverside Resort ligger langs de romantiske bredder af Thu Bon-floden og inden for 5 minutters gang fra den gamle bydel i Hoi An. Resortet tilbyder 52 velindrettede værelser med gratis trådløs internetadgang. Alle værelser er elegant designet for at maksimere deres udsigt over haven, swimmingpoolen og floden.

I Emerald Spa kan du gå ind i oasen og forkæle dig selv med afslappende behandlinger. Lind din stress fra top til tå blandt det dedikerede team og Hoi Ans gæstfrihed.

Hotellet ligger dejligt med den gamle bydel blot 5 minutter væk fra hotellet, men samtidig lige ned til floden og med en følelse af man er helt uden for byens larm og travlhed.

Værelserne er rummelige med balkon og hotellet danner en smuk oase med pool og udsigt til den kendte Thu Bon flod.

Værelser

Hotellet har 5 værelsestyper alle med balkon, der enten har udsigt til floden, poolen eller haven. Deres standard dobbeltværelser er på omkring 25 m2 og deres premium suiter på 50 m2. Værelserne er hyggelige og moderne i god stand. Hotellet tilbyder også et triple værelse hvis du ønsker muligheden for at 3 personer skal sove på samme værelse.

Gastronomi

Hotellets restaurant hedder ”Emerald Restaurant”, og her kan du nyde både morgenmad, frokost og aftensmad.

Restauranten er baseret på klassiske asiatiske retter og har en vidunderlig udsigt over gårdhaven. Hotellet har både en bar i haven ud til poolen og en terrasse café ud til floden.

Pakkerejser til Hoi An

Fremgår Hoi An Garden Villas ikke i turbeskrivelsen? Intet problem! 
Skriv til os, og så skræddersyr vi din rejse helt efter dine ønsker. 

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.