Cat Tien National Park
Guesthouse

Bo i hjertet af Cát Tiên nationalpark i bekvæmmelige værelser, langs floden og omgivet af regnskov.

Cat Tien National Park er en naturskøn perle beliggende i det sydlige Vietnam og tilbyder en imponerende oplevelse for naturelskere. Nationalparken dækker et område på omkring 720 kvadratkilometer og er en del af Lang Bian Plateau, kendt for sin utrolige biodiversitet og skønhed.

Parken har tre områder, der tilbyder overnatningsmuligheder: det centrale område, krokodilleområdet og Ko Nia-traveler-området. I det centrale område af nationalparken finder man administrative bygninger og hele 60 værelser, der opfylder varierende overnatningsbehov. 

Disse omfatter dobbeltværelser, tvillingeværelser, tredobbeltværelser, familieværelser og sovesale samt palafhuse og isolerede kupler.

Værelserne i det centrale område er smukt beliggende midt i den frodige regnskov langs floden, hvilket giver gæsterne en unik mulighed for at fordybe sig i naturens skønhed.

Hver suite er opkaldt efter sjældne arter af flora og fauna, der er typiske for Cat Tien-regnskoven. Dette bidrager til at give hvert værelse sin egen unikke karakter og tilfører en ekstra dimension til oplevelsen af at bo midt i naturen.

Hvert værelse er udstyret med grundlæggende faciliteter samt WiFi. Beliggenheden er også praktisk, da den er tæt på molen og ligger lige ved siden af ​​Garden-hovedkvarteret. Dette giver besøgende nem adgang til parkens attraktioner og regnskovsruter.

Derudover er der kun få minutters gang til seværdigheder som Museum of Nature, Center for Rescue, Conservation and Development of Organisms, Cat Tien Mushroom Research Department, lejrområdet, hovedkvarteret og Garden-hallen. I det centrale område er der to restauranter. 

I det centrale område af Cat Tien National Park kan gæster derfor opleve det bedste af to verdener: komfort og tilgængelighed i smukke omgivelser midt i regnskoven.

Det er en unik mulighed for at fordybe sig i naturen og nyde alt, hvad nationalparken har at byde på, og det er en destination, der appellerer til naturinteresserede rejsende, der søger en fordybende oplevelse.

Inkluderet i denne pakkerejse

Det bedste af Sydvietnam


Oplev Mekong Deltaet fra cykel og båd, kom på vandring i junglen i Nam Cat Tien Nationalpark, og på cykel fra bjergene til stranden.

13 dage fra 23.000 DKK /person

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud