Hoteller

Destination: Hoi An


Rivertown Hoi An
Resort & Spa

Rivertown Hoi An er et elegant og moderne hotel, der tilbyder dig en behagelig og afslappende oplevelse.

4/5

Rivertown Hoi An (tidligere Ann Retreat) er det perfekte sted for dig at slappe af og nyde udsigten over de to floder der er omkring hotellet. Beliggende i en rolig og fredelig del af Hoi An, tilbyder hotellet også en række faciliteter og tjenester, herunder en udendørs swimmingpool, et spa-center og fitnessfaciliteter.

Hotellet har et veluddannet personale, der er tilgængelige døgnet rundt for at sikre, at dine behov bliver opfyldt. Rivertown Hoi An er et godt valg for dig, hvis du søger et komfortabelt og afslappende ophold i denne smukke vietnamesiske by.

Gastronomi

Hotellet har en restaurant og en bar der sikrer at uanset om du ønsker en dejlig middag eller en drink kan de tilbyde en dejlig oplevelse.

Deres restaurant ”The Soul Restaurant” er baseret på et fusionskøkken hvor de har taget det bedste fra det lokale vietnamesiske køkken og det vestlige køkken og teknikker.

I baren ”Moon Bar” kan man slappe af, få en drink og opleve den hyggelige atmosfære alt imens man nyder udsigten over floden.

Pakkerejser til Hoi An

Fremgår Rivertown Hoi An ikke i turbeskrivelsen? Intet problem! 
Skriv til os, og så skræddersyr vi din rejse helt efter dine ønsker. 

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.