Hoteller

Destination: Phu Quoc

Regent Phu Quoc

Regent Phu Quoc er et moderne 5-stjernet resort som er helt nybygget og ligger lige ud til palmerne og sandstranden på Phu Quoc

5/5

Størrelse: 342 værelser

Resortet har en fantastisk beliggenhed, flot moderne arkitektur, en god spa afdeling og alle muligheder for afslapning.

Spa og wellness afdeling i verdensklasse med mulighed for at dyrke yoga på platforme der ligger lige ud til vandet. Vidunderlige infinity pools, helt nybygget resort og en smuk flora gør dette sted er det perfekte sted hvis du ønsker moderne luksus lige ud til vandet.

Værelser

Resortets overnatningsmuligheder er delt op i suiter og villaer.

Suiterne er på 78 m2 og har udsigt over havet, de kan fås både med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle suiter har egen balkon med sofa, stole og et bord hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt.

Villaerne har alle privat pool og kan fås enten med garden eller ocean view. Villaerne kan fås fra 1 soveværelse og 120 m2, helt op til 7 soveværelser og 1410 m2. Villaerne er luksus i topklasse, store private pools hvor de villaer med havudsigt har panorama udsigt over vandet fra poolen og villaen.      

Gastronomi

Hele 3 restauranter og 3 barer udgør den gastronomiske del af resortet, fælles for alle restaurationer er kvalitet, moderne indretning og god service.

”Oku” er resortets signatur restaurant og tilbyder et fransk-japansk fusionskøkken, hvor moderne teknikker og ingredienser fra begge køkkener skaber et måltid udover det sædvanlige.

”Rice Market” er som navnet indikerer skabt for at fejre hovedingrediensen i det asiatiske køkken nemlig ris. Baseret på retter med ris og nudler leverer restauranten topkvalitets asiatisk mad lavet med opskrifter fra det vietnamesiske og indokinesiske køkken.

”Ocean Club” er en mere international restaurant hvor man kan få klassiske retter og rom-baserede cocktails. Restauranten er placeret lige ud til poolen og havet, så man kan nyde lyden af havets bølger imens man nyder maden.

”Bar Jade” er hotellets bud på en smugkro der med innovativt design og en flot bar tilbyder innovative drinks i et diskret lokale uden vinduer og med en fantastisk stemning.

”Fu Bar” dette er hotellets gin fokuserede bar, der også tilbyder spisning. Placeret på taget med en infinity pool lige uden for og et panorama view over poolen og havet i baggrunden er dette et magisk sted hvor man kan nyde en cocktail eller middag med en solnedgang i verdensklasse.

”Lobby Lounge” er hotellets afslappede lounge hvor man kan nyde afternoon tea eller en drink.

Oplevelser i Phu Quoc

Phu Quoc, beliggende i Den Persiske Golf i det sydvestlige Vietnam, er en tropisk perle kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og frodige jungler. Øen, der er Vietnams største, tilbyder en afslappende atmosfære med luksuriøse resorts og enestående solnedgange. Udover at være et strandparadis, er Phu Quoc også kendt for sin fiskesauceproduktion og naturskønne områder som Phu Quoc Nationalpark. En voksende destination, der appellerer til både afslapning og eventyr, gør Phu Quoc til et populært rejsemål i det sydøstlige Asien.

 

Læs mere om oplevelseri Phu Quoc her.

Strand ved Phu Quoc