Hoteller

Destination: Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

Chen Sea Resort and Spa er et dejligt sted hvis du ønsker privat liv of afslapning

4/5

Størrelse: 36 Villaer

Resortet er med sine 36 villaer et af de mindre resorts og giver derfor en følelse af at være alene i verden. Placeret lige ud til stranden har resortet en fantastisk beliggenhed, her kan man blandt andet nyde udsigten fra resortets store infinity pool der er placeret lige ud til vandet.

Resortet har også en vidunderlig spa afdeling bygget i klassisk homestay stil med store træsøjler og stof gardiner. I spaafdelingen kan man nyde en massage imens man nyder udsigten over vandet eller et klassisk vietnamesisk urtebad.

Værelser

Hotellets villaer er inddelt i fire kategorier, sea view villas, beach front villas, jacuzzi villa og two bedrooms pool villa. Der er altså lidt forskelligt at vælge imellem alt efter om man ønsker privat pool eller jacuzzi, direkte adgang til vandet eller blot ønsker udsigten til det smukke vand. Villaerne er flot indrettet med lyse rum og brede vinduer.    

Gastronomi

Resortets restaurant ”Il Restorante” er som navnet indikerer en italiensk inspireret restaurant med en fænomenal placering lige ud til stranden. Restauranten tilbyder italiensk inspireret mad på højt niveau, med lokale og importerede ingredienser. At nyde et måltid her imens solen går ned er den perfekte afslutning på en afslappende dag på resortet.

Resortets bar ligger også lige ud til stranden hvor der er mulighed for både at få drinks eller noget at spise, baren er blandt andet kendt for deres stenovns pizzaer og cocktails. Baren er åben både til spisning og drikke hele dagen.

Oplevelser i Phu Quoc

Phu Quoc, beliggende i Den Persiske Golf i det sydvestlige Vietnam, er en tropisk perle kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og frodige jungler. Øen, der er Vietnams største, tilbyder en afslappende atmosfære med luksuriøse resorts og enestående solnedgange. Udover at være et strandparadis, er Phu Quoc også kendt for sin fiskesauceproduktion og naturskønne områder som Phu Quoc Nationalpark. En voksende destination, der appellerer til både afslapning og eventyr, gør Phu Quoc til et populært rejsemål i det sydøstlige Asien.

 

Læs mere om oplevelseri Phu Quoc her.

Strand ved Phu Quoc