Hoteller

Destination: Hue

Azerai La Residence

Med en hotelfacade på 200 meter direkte ned til parfumefloden finder man det 5-stjernede resort Azerai La Residence

5/5

Størrelse: 122 værelser

Et 5-stjernet hotel i verdensklasse bygget i den klassiske koloni stil helt tilbage i 30’erne, hotellet er dog blevet renoveret og er meget velholdt.

På hotellet finder man en spa afdeling i topklasse med en stor menu af forskellige behandlinger, mange af disse behandlinger er baseret på vietnamesiske og asiatiske teknikker der gør oplevelsen helt unik. En lækker pool med liggestole er placeret i haven mellem hotellet og den smukke flod.

Værelser

Hele 9 forskellige værelses typer tilbyder hotellet hvoraf nogle har udsigt over floden. Alle værelser har lækre balkoner, værelses størrelsen varierer fra 26 – 72m2.

Deres badeværelser er moderne indrettet med flotte terrazzo fliser, marmor håndvaske og bruser, i nogle af suiterne er der også badekar med stort vindue så man kan nyde udsigten imens man slapper af.

Gastronomi

Hotellets restaurant ”Le Parfum” er en vietnamesisk/vestlig bistro der serverer både vietnamesiske og vestlige retter. Maden går ligesom resten af hotellet ikke ned på kvalitet. Restauranten tilbyder også udendørs servering på terrassen så man kan nyde det dejlige vejr og udsigten til floden.

Hotellets bar ”Le Gouverneur Bar” er en lille hyggelig bar der med sit flotte design og brede udvalg af cocktails, vin, lokale øl og meget mere tilbyder den perfekte atmosfære for en god aften.

Besøg Hue på denne pakkerejse

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Fremgår hotellet ikke i turbeskrivelsen? Intet problem! 
Skriv til os, og så skræddersyr vi din rejse helt efter dine ønsker. 

Oplevelser

Oplev Hues rige kulturelle arv, der omfavner kejserlige monumenter, enestående arkitektur og autentisk vietnamesisk historie.

Læs mere om oplevelser omkring Hue her.