Hoteller

Destination: Da Nang

Intercontinental Da Nang

Intercontinental Da Nang er placeret på halvøen Tho Quang, der ligger 30 minutters kørsel fra Da Nang centrum.

5/5

Størrelse: 197 værelser/villaer

Halvøen er kendt for sin smukke natur og strande. Intercontinental Da Nang er et luksusresort i verdensklasse. Ønsker du den helt store luksusoplevelse ud til stranden ved Da Nang – men lidt væk fra byens sus og dus – er Intercontinental Da Nang stedet for dig.

Resortet har direkte adgang til stranden, hvor villaerne ligger placeret lidt oppe ad bjerget bag stranden så man har den ultimative udsigt. Resortet har flere forskellige pools og nogle værelsestyper har endda deres egen pool. Derudover tilbyder hotellet aktiviteter som spa & wellness, fitness, dykning, paddleboard, vandring og meget mere.

Værelser

Som med alle gode luksus resorts har Intercontinental Da Nang et bredt udvalg af værelses kategorier lige fra deres ”klassiske” dobbeltværelse (der dog stadig er 70 m2 med egen balkon og udsigt over vandet) til penthouse værelser og villaer med egen pool.

Alle værelser har udsigt udover det smukke ocean og villaerne har en stor terrasse med pool, liggestole og borde hvor man kan få sine måltider leveret og spise privat i sin egen villa med udsigt over vandet.

Dette vidunderlige resort tilbyder simpelthen alt hvad hjertet begærer og ønsker man en luksus oplevelse udover det sædvanlige er dette stedet i Da Nang.   

Gastronomi

Resortet har 3 forskellige restauranter der tilbyder henholdsvis fransk, vietnamesisk og BBQ-serveringer i verdensklasse. Den franske restaurant ”La Maison 1888” var den første restaurant i Vietnam med en michelin kok i spidsen, nemlig den franske kok Pierre Gagnaire. Restauranten tilbyder franske specialiteter med et vietnamesisk touch. Desuden er restauranten kendt for at have et af de bedste udvalg af vine i hele Vietnam og en dygtig Sommelier.

Den vietnamesiske restaurant ”Citron” tilbyder vietnamesisk mad i topklasse, restauranten er placeret højt oppe af bjerget bag resortet og har derfor en vidunderlig udsigt over havet. Den sidste restaurant er ”Barefoot” dette er deres ”beach club” restaurant der ligger placeret direkte ud til stranden og tilbyder fantastiske retter med grillet kød og seafood. Perfekt hvis man ønsker en middag ud til stranden under stjernerne.

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud

My Khe beach, Danang, Vietnam

Kort om området: Danang

Danang er en livlig og moderne by beliggende ved kysten i det centrale Vietnam. Her er nogle nøgleoplysninger og oplevelser, du bør vide om, når du besøger Danang.

Rejser til Vietnam

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person