Hoteller

Destination: Hanoi

Peridot Grand Luxury Boutique Hotel

Peridot Grand Luxury Boutique Hotel er et fantastisk charmerende hotel beliggende i Old Quarter i Hanoi

5/5

Størrelse: 102 værelser

Hotellet et meget elegant indrettet med en blanding af fransk og vietnamesisk design, hvor hver bar og restaurant er unikt indrettet.

Hotellet er særligt kendt for dets tagterrasse med infinity pool, der tilbyder en vidunderlig udsigt over byen. Hotellet er perfekt til dig der ønsker en 5-stjernet boutique hotel oplevelse i den gamle del af Hanoi.

Værelser

Hotellet har 7 forskellige værelses typer og 2 forskellige connecting rooms, der tilbyder familier muligheden for at skabe et stort værelse for hele familien med plads til 4 personer og mulighed for ekstra opredninger. 

Deres Chic deluxe værelser er deres ”standard dobbelt værelse” dog er de alt andet end standard, de er smukt indrettet og tilbyder en høj grad af comfort. 

Ønsker man den ekstreme luksus kan man prøve deres Grand Suite Balcony, dette værelse har 2 rum og et badeværelse i topklasse med regnvejrs bruser, badekar og separat toilet. Værelset har desuden egen balkon hvor man kan nyde udsigten udover byens travle liv. Vælger man den store suite vil der være velkomst drinks, frugt og en flaske vin ved ankomst til værelset.

Gastronomi

Hotellet har 2 restauranter og 2 barer, de har den traditionelle 1968 restaurant der serverer traditionelle asiatiske retter, i en elegant restaurant med god atmosfære.

Den anden restaurant er Olivine som tilbyder ”fine dining” med det bedste fra den vestlige verden, hvor mosaikgulvet og de store lysekroner skaber en unik stemning.

Noget af det mest fantastiske ved hotellet er uden tvivl deres sky bar hvor man på toppen af hotellet har et 360 graders view over byen. Her kan man nyde deres signatur cocktails, lidt stemnings musik og nogle vietnamesiske specialiteter eller lidt tapas.

Lobby lounge er den anden bar og er en hyggelig bar perfekt til en kop kaffe eller en drink hvis vejret skulle drille så man ikke kan nyde rooftop baren.    

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person