Hoteller

Destination: Hanoi

Moon Garden Homestay

Moon Garden Homestay er en hyggelig og afslappende oase i hjertet af naturen omringet af rismarkerne i red river deltaet

3/5

Størrelse: 20 værelser

Hotellet er meget traditionelt i sin indretning af både værelser og fællesområder men tilbyder en overnatningsmulighed der i sig selv er en destination. Med sin maleriske have fyldt med måneskin blomster og træer, tilbyder dette sted en fredelig tilbagetog fra byens stress. Du kan nyde den friske luft og de smukke omgivelser, mens du slapper af i den fredelige by Ky Son.

Moon Garden Homestay kan inkluderes i en skræddersyet rejse med ankomst og afrejse til og fra flere forskellige destinationer.

Værterne er venlige og imødekommende og tilbyder dig en autentisk og personlig oplevelse af landsbylivet i den lille by Ky Son med overnatning i den traditionelle overnatningsform kaldet homestay. Der er også mulighed for at deltage i en række aktiviteter, herunder madlavning, prøve kræfter med lokalt markarbejde og cykling, der giver en indsigt i den lokale livsstil og kultur. Moon garden er et must at besøge hvis du ønsker afslapning, wellness, natur og aktiviteter i den fredelige vidunderlige vietnamesiske natur.

Værelser

På Moon Garden Homestay oplever du den traditionelle homestay form for overnatning, dette betyder simple men hyggelige værelser. Der er både mulighed for at få private værelser, men også at sove i sovesal eller blot med et forhæng imellem “værelserne”

Gastronomi

På Moon Garden Homestay er maden lokal, det er lokale råvarer og lokale madlavnings teknikker. En del af råvarerne er direkte fra markerne omkring Moon Garden. Der er også mulighed for at deltage i madlavningskurseer og dermed lave sin egen mad med hjælp fra de lokale.  

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person