Hoteller

Destination: Ho Chi Minh City

Mia Saigon Boutique Hotel

Mia Saigon er et 5-stjernet boutique hotel bygget i den klassiske kolonist stil

5/5

Størrelse: 52 værelser

Hotellet er designet så hele fronten vender ud mod haven hvor poolen er placeret og med udsigt til floden.

Den store flisebelagte swimmingpool er omringet af borde og liggestole hvor man kan nyde det dejlige vejr og slappe af under palmerne. Udover det fantastiske design, den lækre beliggenhed og smukke pool tilbyder Mia Saigon også et fitness center og en stor og flot spa afdeling.

Værelser

Mia Saigon er indrettet så alle værelser har udsigt mod floden og med egen balkon hvorfra man kan nyde solnedgangen over byen og den smukke flod der flyder forbi. Værelserne er inspireret af Art Deco bevægelsen i Saigon i starten af det 20 århundrede. Badeværelser med marmor badekar og gulv giver sammen med de smukke gamle træmøbler en fornemmelse af at man er i en anden tidsalder, dog med air condition og lækre senge. Værelserne variere i størrelse fra 48 m2 op til over 200m2, fælles er dog at alle værelser er rummelige og perfekte til afslapning eller en kop kaffe på den private balkon.

Gastronomi

Som alt andet på dette hotel går de ikke på kompromis når de kommer til restauranter og barer.

Deres fine dining restaurant ”L’âme” tilbyder noget af det bedste fine dining der findes i Vietnam. Her fokuseres der på vietnamesiske råvarer og traditioner kombineret med et vestligt touch og moderne teknikker. Hotellet kalder selv restauranten for ”et køkken for sjælen” og restauranten er bestemt et besøg værd.

Hotellets anden restaurant tilbyder et mere afslappet setup, i ”kitchen by the river” tilbydes der et stort udvalg lige fra lokale retter til spanske skinker og pizza fra stenovn. Dette er stedet hvis man ønsker en afslappet middag ud til floden, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Sidst men ikke mindst finder man ”The Muse” placeret på toppen af hotellet, en hyggelig cocktail og tapas bar. Stemningen fra de gamle dage alene gør at dette er et besøg værd uanset om det er for en drink eller en omgang tapas hvor man blandt andet kan vælge østers, spansk iberico skinke og calamari.

Oplevelser

Oplev Ho Chi Minh Citys rige kultur og historie.

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person