Hoteller

Destination: Hoi An

La Siesta Resort & Spa

La Siesta Resort and Spa Hoi An er et luksuriøs femstjernet resort beliggende i den charmerende by Hoi An i Vietnam.

5/5

Størrelse: 137 værelser

 

Resortet ligger kun en kort gåtur fra den historiske gamle bydel, der er anerkendt som et UNESCO World Heritage Site. Hotellet har hele 4 pools, 1 til børn, en almindelig pool, en saltvandspool og en infinitypool.

Hotellet har desuden en prisvindende spa-afdeling kaldet ”La Spa”. Her  tilbydes der et bredt udvalg af massager og behandlinger som Himalaya saltstens behandling, traditionelle vietnamesiske behandlinger, massage og meget mere. 

I spa-afdelingen, som er smukt indrettet i en villa i deres tropiske have, er der også mulighed for at prøve deres sauna, jacuzzi og klassisk træbadekar. Hotellet tilbyder altså alt hvad man kan ønske sig hvis der skal slappes af.

Værelser

Hotellet er opdelt i ”Classic Wing” og ”Club Wing” med ca. 70 værelser & suiter i hver fløj. Den klassiske fløj er som navnet indikerer deres klassiske hotelværelser og er de oprindelige værelser på hotellet, hvor ”Club” fløjen er den nye tilføjelse til hotellet, her er møblerne håndlavet og gulvet er af flot mørkt træ.

Den klassiske fløj er primært standard dobbeltværelser mens Club fløjen er suiter og 2 etagers værelser. Club fløjen er den mere eksklusive del af hotellet, men alle hotellets værelser er lækkert indrettet og varierer i størrelse fra 30m2 til 70m2.

Værelserne har udsigt til enten rismarker, haven, poolen eller floden, alle værelser har lækre moderne toiletter og store behagelige senge. Der er mulighed for ekstra opredning i alle typer værelser.

Gastronomi

Hotellet tilbyder udover spisning på værelset 2 restauranter og 2 barer. ”The Temple Restaurant & Lounge” er hotellets internationale restaurant, her er de vietnamesiske smage og ingredienser kombineret med det europæiske køkken.

Restauranten er flot indrettet med træmøbler, en stor flot bar lavet af træ og store dør og vindues partier hele vejen rundt. Restauranten tilbyder muligheden for at spise både inde og ude og har åbent til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Hotellets anden restaurant ”Read Bean” er baseret på et moderne vietnamesisk koncept, restauranten tilbyder casual fine dining enten i den smukke have eller indenfor.

Restaurantens mål er at forblive ægte mod det traditionelle køkken alt imens der udforskes nye metoder til at forbedre den klassiske og verdenskendte vietnamesiske madkultur.

Hotellets ene bar ”Infinity Bar” ligger som navnet indikerer lige ud til hotellets infinity pool omringet af palmer og med udsigt til de rismarker der ligger som nabo til hotellet, her kan der nydes en drink og slappe af ved poolen.

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person