Hoteller

Destination: Hanoi

Hong Ngoc Dynastie

Hong Ngoc Dynastie Hotel er et charmerende hotel beliggende i hjertet af Hanoi

3/5

Størrelse: 40 værelser

Hotellet er kendt for sin unikke indretning, der er inspireret af det gamle kongelige dynasti, der engang herskede over Vietnam. Værelserne er indrettet med smukke træmøbler og har moderne faciliteter som aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang.

Hotellet har også en restaurant, en spa afdeling og et fitnesscenter. Hong Ngoc Dynastie Hotel har en fantastisk placering beliggende tæt på mange af Hanois turistattraktioner, som Old Quarter, Hoan Kiem-søen og Ngoc Son-templet. Hotellet er et godt valg for dig der sætter pris på en god lokation

Værelser

Værelserne er indrettet i samme stil som resten af hotellet hvor de klassiske træmøbler er den gennemgående stil. Hotellet tilbyder 7 forskellige værelses typer fra det klassiske Deluxe Double eller Twin værelse til deres 50m2 Dynastie Grand Suite der både har soveværelse og en tilhørende stue med sofa, stole og generelt er mere rummelig.

Hotellet kan altså tilbyde dig forskellige værelser alt efter behov og budget, hotellet tilbyder også familie værelser/connecting rooms.

Gastronomi

Rice Bistro Restaurant serverer primært vietnamesiske retter på et højt niveau og har ekstra fokus på specialiteterne fra det nordlige Vietnam. Restauranten er kendt for sin autentiske mad og hyggelige atmosfære. Menuen omfatter en række traditionelle vietnamesiske retter, der er tilberedt af dygtige kokke og serveret af venlige og imødekommende tjenere.

Restauranten er elegant indrettet med smukke træmøbler, hvorfra man kan prøve de klassiske retter med et twist som de dygtige kokke laver.

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person