Hoteller

Destination: Hanoi

Hanoi HM Boutique Hotel

Hanoi HM Boutique Hotel er et charmerende og moderne hotel beliggende i hjertet af Hanoi

3/5

Størrelse: 22 værelser

Hotellet har en ideel beliggenhed, da det ligger tæt på mange af de attraktioner du vil ønske at opleve i Hanoi, herunder den berømte Hoan Kiem-sø, Det Gamle Kvarter og mange markeder og shopping områder

Værelserne er smukt indrettede og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder så som aircondition. Derudover har hotellet også en restaurant, en bar, en spa og et fitnesscenter. Personalet er venligt og imødekommende og er altid klar til at hjælpe.

Værelser

Værelserne på Hanoi HM Boutique Hotel er smukt indrettede og udstyret med moderne faciliteter. Du kan nyde godt af aircondition, fladskærms-tv, minibar, gratis trådløs internetadgang og en række andre bekvemmeligheder. 

Værelserne er rummelige og hyggelige, og der er fire forskellige typer af værelser, der passer til dit behov og budget.

Gastronomi

Hotellets restaurant, serverer forskellige lækre vietnamesiske og internationale retter. Restauranten har en elegant indretning og en hyggelig atmosfære, der er perfekt til en romantisk middag eller et afslappet måltid med venner og familie. Personalet er opmærksomme og imødekommende, og du kan forvente en dejlig spiseoplevelse.

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person