Hoteller

Destination: Hoi An

Four Seasons
The Nam Hai

Four Seasons The Nam Hai er et luksusresort i topklasse, som hører til blandt den absolutte top af overnatningssteder i Vietnam.

5/5

Størrelse: 100 villaer

Resortet er en destination i sig selv og ønsker du en strandferie med egen villa og verdensklasseservice er resortet det perfekte valg for dig.

Hotellet tilbyder fitness, spa, sauna, damp bad, 3 udendørs swimmingpools, direkte adgang til en af de smukkeste sandstrande i Vietnam, tennisbaner og butler service.

Resortet tilbyder altså alt hvad man kan ønske sig fra et resort, resortet er lokaliseret 30 minutter fra Da Nang International Airport, resortet hjælper dig gerne med transport til og fra lufthavnen igennem deres concierge.

Resortet ligger 15 minutters kørsel fra den vidunderlige by Hoi An der er en af de mest ikoniske byer i Vietnam og helt sikkert et besøg værd.

Værelser

Four Seasons The Nam Hair resort tilbyder 11 forskellige typer villaer. Heraf er 7 med egen pool, største delen har hav udsigt og nogle ligger lige ned til stranden med egen strand adgang.

Deres 1-soveværelses pool villa er lokaliseret lige ud til stranden, privat pool, en lille have med liggestole ud til poolen og et udendørs spisebord, villaen er 250 m2.

Hotellet tilbyder derudover forskellige poolvillaer med 2, 3, 4, og 5 soveværelser, hvor den største er på 660 m2, og der kan bo helt op til 15 personer- med privat infinity pool 20 meter fra vandkanten.

Ved alle poolvillaer er der mulighed for at få en kok til at lave privat BBQ lige ned til poolen, så du kan nyde en dejlig middag med udsigt til vandet helt for dig selv.  

Gastronomi

Resortet tilbyder hele 5 forskellige muligheder for drinks og spisesteder, den første er det de kalder ”in room dining” hvilket skiller sig lidt ud fra den traditionelle roomservice da man sidder i sin egen private have. Denne service tilbydes døgnet rundt hvor de blandt andet kan levere en champagne morgenmad, picnic på stranden, BBQ på den private terasse eller en lækker middag hvor der tilbydes retter fra både det vietnamesiske og internationale køkken.

Den næste mulighed er deres strandbar hvor man i de lækreste møbler kan nyde en omgang tapas i Vietnamesisk stil alt imens man nyder en ”tiki-cocktail”. Dette er den perfekte løsning hvis du ønsker at nyde en dag på stranden, men alligevel trænger til lidt forplejning. Dernæst er der ”The Bar” som er deres mere traditionelle bar, her tilbydes snack, drinks, vin og meget mere. Baren er indrettet i en smuk strandstil med træmøbler, lanterner og store vindues partier hele vejen rundt. Der er mulighed for at nyde baren både indendørs og udendørs på den tilhørende terrasse.

Hvis man ønsker en mere klassisk restaurant oplevelse finder man ”Cafe Nam Hai” det er blandt andet her man spiser morgenmad, men om aftenen tilbyder den moderne indrettet restaurant gourmet mad i både indisk og europæisk stil, restauranten har åbent til morgenmad og aftensmad. Ønsker man i stedet at udforske det vietnamesiske gourmetkøkken kan man prøve restauranten ”Lá Sen” der ligger lige ud til stranden og serverer en gourmet version af de klassiske vietnamesiske retter, Lá Sen tilbyder både frokost og aftensmad.  

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person