Hoteller

Destination: Hanoi

Capella Hanoi

Capella Hanoi er et luksushotel beliggende i hjertet af Hanoi

5/5

Størrelse: 47 værelser

Hotellet har 47 smukt indrettede værelser og suiter, som er designet med en blanding af fransk kolonistil og traditionelle vietnamesiske elementer.

Capella Hanoi tilbyder også en række faciliteter og tjenester, herunder en restaurant, spa, fitnesscenter og swimmingpool

Værelser

Capella Hanoi har i alt 47 smukt indrettede værelser og suiter, som er designet med en blanding af fransk kolonistil og traditionelle vietnamesiske elementer.

Værelserne og suiterne er rummelige og udstyret med moderne faciliteter, herunder aircondition, fladskærms-tv, minibar, Nespresso-maskine og et privat badeværelse.

Nogle af de større suiter har også en separat stue, spisebord og en balkon med udsigt over byen eller gårdhaven. Derudover tilbyder hotellet også butlerservice og roomservice 24 timer i døgnet for at sikre, at du har et behageligt og bekvemt ophold.

Gastronomi

Hotellets restaurant hedder Backstage, restauranten tilbyder vietnamesisk og internationale retter i en afslappet og elegant atmosfære. Restauranten har et åbent køkkenkoncept, hvor du kan se kokkene tilberede maden.

Derudover har hotellet også en bar ved navn Diva’s Lounge, som serverer et udvalg af cocktails og drikkevarer, og hvor du kan slappe af og nyde en drink efter en lang dag med aktiviteter.

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person