Hoteller

Destination: Hoi An

Boutique Hoi An Resort

Boutique Hoi An resort er et fantastisk beliggende 4-stjernet resort der ligger lige ud til vandet med direkte adgang til standen. 

4/5

Størrelse: 110 værelser/villaer

Hotellet har endda egne strandstole med naturlige parasoller og en strandbar, hvor man kan få en drink, snack eller en let frokost.

Man skal ikke tænke så meget over hvorfor resortet har 4 stjerner og ikke 5 dette hotel er helt unikt.

Resortet tilbyder desuden både en lækker swimmingpool og et spaområde, hvor du kan få en massage enten indendørs eller udendørs og komme helt ned i tempo eller prøve deres dampbad.

Værelser

Resortet tilbyder 8 forskellige værelses typer i klassisk koloni stil hvoraf 3 er villaer hvor man har sin egen villa, de tilbyder 3 typer villaer, en ”Beach Villa” hvor man har to soveværelser og en stue hvor man i alle 3 rum har direkte udsigt til vandet. ”Pool Villa” er magen til Beach villaen men har egen privat pool og liggestole.

Deres ultimative villa er deres ”Grand Beach Villa” med 3 soveværelser, hvert soveværelse har eget bad og toilet, den store villa har også et køkken, en stor stue og privat swimmingpool samt udendørs spise område. Udover deres villaer tilbyder resortet også mere klassiske hotelværelser, værelserne er i samme koloni stil men er i hovedbygningen. Uanset hvor på hotellet du bor, har du dog adgang til alle deres fantastiske faciliteter.

Gastronomi

Hotellet har to udendørs barer hvor der også serveres lette serveringer, den ene ved poolen og den anden ved stranden. Her kan man i disse fantastiske oplevelser få det meste ud af afslapningen og nyde en drink eller snack imens man slapper af.

Indenfor har de ”Le Salon Bar” som er deres moderne bar med verdensklasse vine og drinks. Her kan man nyde den fantastiske atmosfære og tage sig en drink inden man skal spise. Deres restaurant hedder ”´Le Café Restaurant”, her kan man spise både morgenmad, frokost og aftensmad. Morgenmaden er en klassisk morgenmads buffet med alt hvad hjertet begærer. Til frokost og aften kan man udforske deres lækre a la carte retter fra hele verden og Vietnam.

Selvom du er på hotel, kan det være du ønsker at lave din egen mad. Hvis det er tilfældet og du også ønsker at lære lidt om vietnamesiske teknikker og madkultur, så kan du deltage i deres madlavningskurser. Her vil du med hjælp fra en lokal kok lære nogle af teknikkerne bag vietnamesisk mad lavning.

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person