Hoteller

Destination: Hoi An

Anantara Hoi An Resort

Mindre end en kilometer fra den historiske del af Hoi An, ligger det fantastiske resort Anantara Hoi An Resort med front direkte ud til den smukke Thu Bon-flod.

5/5

Størrelse: 100 villaer

Resortet tilbyder afslapning og ro, selvom man bor lige ved byen, og er perfekt til dig der ønsker den ultimative luksusoplevelse i Hoi An, med gourmetmad, lækre værelser, pool og fantastisk service.

Hotellet har egen have direkte ud til floden, en pool i midten af hotellet, hvor man kan slappe af og nyde det dejlige vejr, og tilbyder desuden spa, wellness og et fitness center.

Værelser

Anantara Hoi An Resort tilbyder 6 forskellige værelses typer, værelserne er rummelige og artistisk indrettet. Værelserne er imellem 36 og 84 m2, alt efter hvilken værelses type man vælger.

Alle værelser har enten udsigt til floden eller haven, generelt er værelserne med udsigt udover floden lidt dyrere end dem med udsigt til haven. Deres Anantara suiter på 84 m2 er til dig der ønsker den ultimative luksus oplevelse. Her får du en stor balkon med stole og et lille bord, separat stue og et rummeligt badeværelse med stort karbad.

Deres ”Deluxe Balcony Room” er til dig der ønsker at spare lidt på værelset men ønsker alle de andre faciliteter hotellet tilbyder. Alle værelser har mulighed for ekstra opredninger nogle med mulighed for to ekstra opredninger.

Gastronomi

Hotellet tilbyder hele 7 forskellige steder at spise, morgenmaden bliver serveret i restauranten ”Lanterns” hvor man nyder sin morgenmad med udsigt udover floden der løber lige forbi hotellet. Ved poolen er der også mulighed for at nyde en drink eller et let måltid i løbet af dagen. Ønsker man en privat oplevelse kan man prøve deres ”Dining by Design” hvor man har sin egen lille private åbne hytte ud til floden og får privat servering.

”Art Space” restauranten tilbyder både frokost og aftensmad, det moderne bistrokøkken tilbyder blandt andet pasta, pizza og mange andre retter. Deres signatur vietnamesiske restaurant ”Hoi An Riverside” ligger som navnet indikerer lige ud til floden, her er det klassiske vietnamesiske retter der præger menukortet.

Ønsker du selv at lave din aftensmad tilbyder de også madlavningskurser, hvor man sammen med en kok øver sig i de vietnamesiske teknikker og derefter nyder resultatet. Der er desuden mulighed for ”in room dining” hele dagen.

Oplevelser

I området omkring Hoi An, Da Nang & Quy Nhong kan du bl.a. tage på cykelture og komme tættere på Vietnams historie og kultur. 

Læs mere her.

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person